„Вдъхновените“ търсят историите, които променят живота ни

Един от най-посещаваните информационни сайтове в България Vesti.bg стартира нова платформа „Вдъхновените“, чиято цел е да провокира потребителите да споделят своите лични и творчески успехи, позитивни мисли и мотивация.

Първи за своето вдъхновение на адрес  https://www.vesti.bg/inspired ще разкрият известни личности, които с авторски текстове ще разкажат коя е вътрешната сила, накарала ги да променят живота си в положителна посока.

„Вдъхновението - нито можеш да го пипнеш, нито можеш да го помиришеш, как се усеща и аз не знам, едно е сигурно - без него нещата не вървят така гладко!“, споделя Живко Константинов. Журналистът на NOVA е един от авторите в новата платформа и се зае с нелеката задача да дефинира какво е вдъхновението в специален репортаж за „Здравей, България“.

„Понеже казваш не може да се пипне, да се помирише, аз го усещам, когато гледам нещо, може да е концерт, представление, филм - обаче ей тука го усещам, как ми се вдига кръвното, пулсът и ми застава някаква буца, която сякаш ще се разплача, обаче то е от щастие, че това, което гледам ме е докоснало, зарежда ме! И се изпълвам с енергия“, разказва актрисата Весела Бабинова, която също участва  в проекта.

Мисля, че не трябва да чака да дойде! Да седи на едно място, нищо да не предприема, да чака да го порази някаква божествена искра и да започне да пише поезия или да рисува. По-скоро трябва да се оглежда за вдъхновение! Дори да не идва, да не го открива, да са отворени сетивата!“, убеден е радиоводещият Драго Симеонов.

Проектът "Вдъхновените" иска да разбере коя е вътрешната сила и вдъхновение, които променят живота ни. "Вдъхновените" иска да разкаже за момента, човека или събитието, което ни е променило завинаги. Към по-добро. "Вдъхновените" иска да се превърне в мястото, където са събрани всички тези истории, така че те да не бъдат забравени, да не избледнеят и да промени схващането, че няма ненаказано добро.

Вдъхновените
Снимка: Vesti.bg

„Идеята на "Вдъхновените" е да направи един портрет на времето чрез историите на читателите на Vesti.bg. Да съберем вдъхновяващи истории на хората в момента, в който те са били на кръстопът или са имали много голямо колебание в каква посока да поемат“, разкрива Сабина Иванова, редактор във Vesti.bg.

„Вдъхновените“ е домът на позитивните примери, които доказват, че няма невъзможни неща. всеки от нас може да разкаже своята история или тази на хората, които са го вдъхновили да промени живота си, да намери своята професия, да помогне безкористно за кауза, да покори връх, да следва мечтата си. Вашите истории за положителния пример може да споделите на https://www.vesti.bg/inspired.

Снимка: netinfo

Освен платформата „Вдъхновените“, новинарският сайт Vesti.bg вече предлага обновен модерен дизайн с подобрени функционалности и обогатено съдържание. Всички нововъведения са с цел потребителите на информационния сайт да имат достъп до още по-добра услуга, отговаряща на нуждите им за пълноценно онлайн изживяване.

Във Vesti.bg читателите могат да следят водещите събития от страната и чужбина, а в същото време да са информирани за най-актуалните новини в социалните мрежи. Сайтът „говори“ езика на онлайн потребителите и това го прави една от най-предпочитаните съвременни онлайн медии у нас. Ето защо новата платформа „Вдъхновените“ e поредната важна стъпка в развитието на vesti.bg, която ще предостави на потребителите възможност да споделят своята история, какво ги мотивира и как успяват да постигнат целите си.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти