Валентина Вълкова напусна сигурната си работа в Германия, за да готви в Hell’s Kitchen България

Валентина Вълкова Hells Kitchen
Снимка: NOVA

Новото попълнение в Червения отбор „убива“ конкуренцията с доброта

Пътят на Валентина започва от желанието на родителите ѝ да получи образование на юрист и нейната мечта от малка да стане банкер, но с времето нейната страст към готвенето надделява. На 30-годишна възраст тя се сбогува с родината си, за да получи професионален опит в чужбина, но се връща обратно, за да готви при шеф Виктор Ангелов.

Провокирана от идеята си да отвори собствен ресторант, тя се отказва от сигурната си кариера в Германия, за да участва в ожесточената надпревара за голямата награда в Hell’s Kitchen България. Но като edna категорична личност Валентина няма разкаяния и не би променила нищо назад във времето. В кулинарното риалити по NOVA тя се опитва да се наложи като лидер и да приложи строгата немска школа в кухнята на Червените, но това до момента единствено отблъсква нейните съотборници.

Не е добра в премълчаването на неправдата, а високомерното отношение и нахалството у хората я изкарват извън нерви. Споделя, че се справя с „дразнителите“ с усмивка и ведро настроение. Дали това наистина е така, проследете в следващите епизоди на Hell’s Kitchen България.

Валентина Вълкова от Hells Kitchen, която „убива“ конкуренцията с доброта

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти