Вадете зимните дрехи, скоро ще вали сняг!

зима
Снимка: iStock

Вторник ще бъде последният по-топъл есенен ден за тази седмица.

Температурите през деня отново ще бъдат около 22-24 градуса, по Черноморието по-хладно – около 18-19 градуса, за София 23 градуса. Сутрин ще бъде студено с температури около 5-7 градуса, на места в Северозападна България и по-ниски.

зима
Снимка: iStock

В сряда през деня ще започнат слаби превалявания от дъжд в Северна и Източна България, а температурите ще се понижат с около 10 градуса и ще бъдат между 11 и 18 градуса, за София около 15 градуса. По-студено ще бъде в местата с валежи.

През нощта срещу четвъртък а и в сутрешните часове на места в северните райони от страната валежите ще преминават в сняг. През деня в четвъртък валежите ще обхванат цялата страна, на места дъждът ще преминава в мокър сняг. Температурите доста ще се понижат и ще бъдат през целия ден около 3-8 градуса, по Черноморието до 11 градуса.

зима
Снимка: iStock

През нощта срещу петък валежите постепенно ще спират, но в петък ще остане студено през целия ден. Сутрешните температури на места ще бъдат отрицателни, а дневните ще бъдат до около 12 градуса, за София около 8-10 градуса. В събота ще има разкъсана облачност, а дневните температури слабо ще се повишат и ще бъдат между 13 и 17 градуса, за София около 13 градуса. В неделя ще бъде предимно слънчево, а температурите ще бъдат между 15 и 18 градуса, по Черноморието около 19 градуса. 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти