Създадено за Vivacom

В прегръдката на есенната меланхолия: любимите ни песни за дъждовни дни

есен жена тъга музика работа
Снимка: iStock

Габриела Сахатчиева

Есента неизбежно ни носи голяма доза меланхолия, на която обаче изобщо не се противим, а дори с удоволствие се потапяме в уютната ѝ прегръдка. Защото както есента е периодът, в който природата си почива, за да се възроди след това, така и меланхолията е необходимият покой за душата.

А каква по-добра рецепта за малко спокойствие и потапяне в подходящата атмосфера от музиката? Подходящата песен е способна да ни изпрати на съвсем друго място, да ни върне назад във времето или да насочи мислите ни към важен момент в бъдещето. Въобще музиката е универсалният език на всяко чувство!

Дъждовен следобед, чаша горещо кафе, увлекателна книга и, разбира се, подходящият плейлист са задължителните съставки за един спокоен есенен ден. Затова ще ви споделим и нашите любими меланхолични песни за есента, които вече може да слушате в най-високото hi-fi качество в новата музикална платформа Tidal.

Услугата отскоро е и в България чрез VIVACOM и се стреми до хората да достигат колкото се може повече качествена музика и видеа – Tidal предлага на потребителите си над 60 милиона песни и над 250 000 HD видеоклипа! Представете си колко по-лесно ще можете чрез платформата да съставяте собствени плейлисти и не само – можете дори да гледате клиповете на любимите си песни и да прочетете интересна информация за всяко парче, албум или изпълнител.

Нашият личен меланхоличен плейлист с песни за дъждовни дни включва по нещо ново и по нещо старо, така че се надяваме, че тук ще откриете мелодията, която пасва и на вашето есенно настроение!

Към песните >>>

есен жена тъга музика
Снимка: iStock

 

Още за Tidal:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти