Създадено за A1

Три уикенд предложения за бягство от града

Три уикенд предложения за бягство от града
Снимка: shutterstock

Празниците отминаха, големият трафик покрай тях утихна и това е перфектното време, в което да избягате от града за уикенда. А какво по-хубаво от кратка и спокойна СПА почивка след всички поводи за празнуване? Независимо дали искате да планирате романтично време с половинката, или да направите разходка за цялото семейство – предлагаме ви няколко предложения за дестинации, които ще задоволят нуждата от уикенд пътешествия първите месеци от годината.

Но преди това, нека не забравяме, че на първо място трябва да помислим за самото пътуване. Ако решите да тръгнете с личния си автомобил, едно от най-важните неща, които да имате предвид, несъмнено е винетката. На своите абонати А1 предлага удобни дигитални варианти да се сдобият с уикенд или седмична винетка. Единственото, което трябва да направите, е да изпратите SMS с регистрационния номер на превозното средство на кратък номер 1002 за уикенд винетка или номер 1007 за седмична.

Снимка: A1

След като сте се погрижили за винетката, спокойно може да се отдадете на избора на перфектната локация според предпочитанията си. Ето няколко предложения, които могат да бъдат дестинацията на следващото ви уикенд приключение:

Банско – един от най-популярните зимни курорти в България, предлага множество възможности както за СПА и развлечения за малки и големи, така и за зимни спортове (е, ако разбира се, снегът ни посети тази година). Но дори и без сняг, разходката на чист въздух в планината (само на обезопасени за това места) винаги е добра идея за разведряване и „бягство“ от градската среда. В града има огромно разнообразие от хотели и къщи за гости, които да отговорят на очакванията и желанията на всички посетители. За почитателите на традиционната българска кухня Банско е мястото на едни от най-добрите механи и ресторанти. А за хората, които винаги са в парти настроение, в града има изобилие от заведения и клубове.

Велинград – едно от най-големите предимства на града безспорно са минералните извори, които ежегодно привличат туристи от страната и не само. Лечебната вода влияе благоприятно на множество заболявания, но дори и да посещавате града само за удоволствие и почивка, Велинград предлага над 60 хотела, от които да избирате според предпочитанията и възможностите си.

Огняново – наскоро добило популярност сред любителите на СПА туризма, село Огняново се намира в Югозападната част на България и е балнеоложки център. Предимството му пред останалите курорти от подобен тип е, че все още не е толкова популярна локация и е по-бюджетен избор в сравнение с вече наложените места.

След като сте избрали локацията, погрижили сте се за винетката, остава само да съберете багажа и компанията си и да потегляте към своята почивка.

А за тези, които искат да пътуват спокойно през цялата година, А1 предлага закупуването на всички видове винетки, дори и за хората, които не са абонати на телекома. Необходимо е само да влезете на уебсайта A1.bg или мобилното приложение Моят А1, да въведете данните на автомобила и желания период за винетката, и да платите лесно с дебитна или кредитна карта. Последната стъпка от подготовката е да се заредите с добро настроение и нека пътешествията започнат!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти