Три специални събития в Пловдив

Три специални събития в Пловдив
Снимка: ONE DESIGN WEEK

Събитията в програмата на ONE DESIGN WEEK продължават с пълна сила. Освен основната програма на фестивала, краят на седмицата ще предложи три специални събития. В петък вечер (26-ти юни) Пловдив ще бъде посетен от пътуващия проект „Кухня за култура“, инициатива на неправителствената организация Vallaton Ry — Wanton Embassy.

Под мотото „Нови приятелства, новаторска кухня и ...музика” в Града на тепетата ще се състои вечеря с финландски ястия и тематична музика. Домакин ще бъде майсторът готвач на Културна Кухня Юрке Тсутсунен. Продуктите за специалната вечеря са осигурени от един от основните партньори на фестивала - Lidl.

Отново в петък Операта в Пловдив (Площад „Централен“ 1) ще се превърне в изискан нюйоркски клуб. Nomi Ruiz, певица и текстописец от Ню Йорк, водещо лице на денс, поп и r&b групата Jessica 6, долита от Щатите за ексклузивен DJ set с вокали на живо. Партито в Операта в Пловдив ще изненада и с премиера на парчето „Down Low” oт предстоящия нов албум на Jessica 6 – “The Capricorn”. Вход свободен. Очакваме ви точно в 22:30 ч.

Неделният дизайн базар ще закрие подобаващо седмото издание на ONE DESIGN WEEK на 28-ми юни от 11:00 ч. до 20:00 ч. Събитието ще предложи по нещо за всички възрасти и стилове.

В непринудена неделна обстановка в квартал „Капана”, ул. "Дюкмеджиев", посетителите ще се срещнат с над 40 български дизайнери, дизайн магазини и онлайн платформи, които на място ще продават специално подбрани за случая продукти. По време на базара ще имате възможност да купите дрехи, принтове, бижута, играчки, мебели и много други дизайн предмети. В списъка на участниците ще откриете имената на добре познати българи дизайнери.

Повече информация за дизайн базара маже да намерите ТУК.

В случай на неблагоприятни метеорологични условия, ще обявим друго местоположение на дизайн базара в нашата Facebook страница

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти