Три двойки влизат в новия сезон на "Женени от пръв поглед"

Три двойки влизат в новия сезон на "Женени от пръв поглед"
Снимка: NOVA

След изключително висок интерес към кастинга на риалити формата „Женени от пръв поглед“, вторият сезон на предаването се завръща в ефира на NOVA на 26 февруари от 22.00 часа. Социалният и телевизионен експеримент проследява живота на три двойки, събрани от професионални експерти на принципа на matchmaking.

Напълно различни и много атрактивни са новите участници в революционния документален експеримент. Сред тях има хора с различни вероизповедания, поп-фолк певица, двойка над 50 години и жена с дете от предишна връзка. Шестимата авантюристи, които по една или друга причина не са успели да открият перфектния партньор, се впускат в предизвикателството на живота си в опит да излязат от зоната си на комфорт и да открият истинската си половинка. Те са готови да поверят съдбата си в ръцете на експертите, които да намерят идеалния кандидат за тях сред стотици претенденти. 

Сред желаещите да се включат за участие във формата се отличават интересни и нестандартни личности като човек, отглеждащ тарантули, кандидат-политик с 6 висши образования, режисьор, пиколо, магьосник, яхтена стюардеса, модел, гвардеец, имитатор на звезди, психолог. Най-голям интерес за кастингите за „Женени от пръв поглед“ са проявили инженери и ИТ специалисти, по-голям е броят са желаещите дами, като сред тях има и такива на 18-19 години. Немалка част от кандидат-булките са с деца от предишни връзки.

Не пропускайте да проследите новите истории на смелите съвременни романтици във втория сезон на „Женени от пръв поглед“ всеки вторник и сряда от 22.00 часа от 26 февруари само по NOVA.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти