Тази вечер в „Дяволското гърло“: мистериозна улика с надпис „Един ден“ предизвиква гнева на Филип

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

Парче риза на една от жертвите, нож - вероятното оръжие на убийствата и надпис „Един ден“. Дали предстои ново убийство или това са знаци, оставени с цел да поведат разследването в нова посока – предстои да видим в новия епизод на криминалната драма тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Нервите на Филип не издържат – няма отпечатъци, нито следи, а убиецът си играе с тях. Междувременно Донка ще се натъкне на улика, която може да преобърне разследването. Тя ще се сблъска със съмнителен мъж, облечен в черно – дали това не е извършителят на убийствата и дали Донка няма да се окаже следващата му жертва?

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

Мия е разтърсена от изчезването на дъщеря ѝ. Ситуацията изглежда критична, когато се появява информация, че тя е с основния заподозрян за тежките престъпления. Мия и разследващите полицаи мобилизират всички ресурси и започват издирване. Всеки миг закъснение може да се окаже фатален за младото момиче.

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

Играта, в която Диaна попада внезапно, ще я отведе до територия, която е непозната и опасна. Ще успее ли и този път да се измъкне невредима - ще разберем в епизода тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала  и на официалната страница на „Дяволското гърло“ във Facebook.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти