Създадено за Eucerin

Тайните за красота на една звездна майка – Михаела Павлова

Михаела Павлова е позната на българската аудитория с участието си в един от най-успешните проекти на NOVA – „София ден и нощ“. След това тя става и любимка на всички тийнейджъри с участието си в един от най-успелите уеб сериали – „Следвай ме“. Сега Михаела е водеща и на най-новата видео поредица „Ох, на мама! Stories“.

Вече от почти година тя е в ролята на майка и се радва на прекрасна дъщеричка. Новата уеб поредица за родителство и деца е още едно предизвикателство пред Михаела и тя отново доказва, че освен любимка на тийнейджърите, се превръща и в любимка на всички родители, които следят „Ох, на мама! Stories“.

Тя е свикнала да взима интервюта от звездни майки, но сега тя е тази, която ще влезе в ролята на интервюирана, защото има какво да ни разкаже.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💜🦄

A post shared by Mihaela Pavlova (@mihaelapavlova) on

Михаела, как прекарахте лятото с детенцето си? Видяхте ли морето? Събрахте ли спомени-съкровища?

С трепет очаквах лятото да дойде, за да заведем Кая на море, защото щеше да ѝ бъде първата среща с пясъка и солената вода. Е, видя морето и не беше очарована. Доближеше ли водата, правеше шпагат, а пясъка гледаше с погнуса и дори не излизаше от хавлията. Позитивното беше, че не я гонех по плажа с изречението “какво имаш в устата?”. Събрахме малко мидички и слънце и се прибрахме вкъщи.

Кой беше най-приятният ти миг от лятното ежедневие?

И двете с Кая сме юлски деца и обичаме слънцето! Гледам възможно най-дълго време да прекарваме навън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Четвърт век ✅

A post shared by Mihaela Pavlova (@mihaelapavlova) on

А как се справи с предизвикателствата на лятото за красотата? Все пак не сме само майки, но жени и обичаме да сме в прекрасна форма. Всички знаем, че през лятото кожата ни страда много заради UV-лъчите и често става неравна и с петна. Ти намери ли решение на този проблем?

Всеки, който ме познава знае, че обичам козметиката. Откакто родих, слагам грим все по-рядко, но пък задължително се грижа за кожата си, особено лятото. Използвам страхотен дневен крем на Eucerin Anti- Pigment с spf 30, който намалява тъмните петна и предотвратява повторната им поява. Допада ми заради слънцезащитния фактор и че видях подобрение на тена на лицето си още на втората седмица.

Снимка: Edna.bg

Много от моите приятелки, които родиха наскоро, се оплакват, че заради бременността и хормоните кожата на лицето им се е променила, започнали са да им излиза по-лесно пигментни петна, кожата им изсъхва много бързо...Всичко това аз редуцирам с моя Eucerin, който не само пази от слънцето и петната, но и хидратира кожата ми наистина добре.

Какви други женски хитринки прилагаш, за да изглеждаш толкова добре? Едва ли имаш по цял час пред огледалото?

Гледам да пия много вода, почиствам кожата редовно с тоник и не забравям крема! Отделям внимание на косата си, като слагам различни цветове (сега съм с лилави кичури) и обличам рокли, които бях забравила, че имам хаха. Далеч съм от разбирането, че щом си майка, трябва да носиш клин и спортна блузка и да не си отделяш внимание... коства ми по 10 мин на ден, но се чувствам страхотно!

В началото на нов активен сезон сме. Какви са плановете ти за поредицата, с които майки ще ни срещнеш в „Ох, на мама! Stories“?

Нямам търпение да започне новият сезон! Ще се срещам с млади, талантливи и известни майки и татковци, които ще ни разкажат своите истории. Сигурна съм, че ще ви хареса!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти