Съвременната принцеса, която избяга на село

Съвременната принцеса, която избяга на село
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Казват, че за любовта няма невъзможни неща, а твори чудеса. Който е бил влюбен, със сигурност ще потвърди това, както и ще допълни, че любовта понякога иска жертви.

Началото на една връзка не винаги е лесно – напасване на характери, на ежедневие и бит. Но когато двама души искат да бъдат заедно, усилията си заслужават.

Какво се случва обаче, ако се сблъскват различни светове – този на големия град с тихото и спокойно ежедневие на селото?

Може ли една жена да обикне толкова силно един мъж, че да промени на 180 градуса досегашния си живот, за да бъде с него? Разбира се, че да :)

Когато жената обича, е готова на чудеса от храброст за своя избраник. Истинските принцеси не са тези, които стоят безпомощни във високите кули и чакат ден след ден да бъдат спасени от своя принц.

Съвременните принцеси се борят за любовта си и са готови да минат различни препятствия, за да постигнат това, което искат. Понякога това значи дори да оставят удобствата, с които са свикнали, коктейлите с приятелки и гастролите из улиците на любимия град, за да се отправят на пътешествие към селото и да докажат, че маникюрът не е смисълът на живота им.

А що се отнася до съвременните принцове, понякога те са усърдно трудещи се мъже, които градят живота и щастието си с голите си две ръце. Те може и да не са от най-големите романтици, нито да имат огромен палат, но биха отворили вратите на дома си за своята избраница и биха ѝ подарили най-ценното – сърцето си.

Любовта е най-силна, когато се пребориш за нея. Може ли градското момиче да заживее на село и какво се случва, когато фермер търси жена?

Очаквайте съвсем скоро по екрана на Нова Телевизия

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко чифта обувки имате в гардероба?

Трите зодии, без които светът не би оцелял
Астрология

Трите зодии, без които светът не би оцелял

Светът е балансиран, защото е населен с различните представители на...

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам
Свободно време

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

Днес решихме да ви припомним един текст, който ни показва...

Сексът, от който се страхуват жените
Свободно време

Сексът, от който се страхуват жените

Eдна от най-обсъжданите и най-скандалните теми - това е темата за...

Абонамент