Създадено за TV Boutique

Супер идеи в последния момент: какво да подарим на мъжа, децата и роднините за Коледа

б
Снимка: Thinkstock

До Коледа остава съвсем малко време. Всички казват, че е добре да сме готови с подаръците за семейството по-отрано, но ако и вие сте като всички останали, които пазаруват в последния момент, решихме да ви дадем няколко чудесни идеи за коледни подаръци на близките.

А пък не може без подаръци! Все пак е Коледа! Най-хубавото време в годината, когато можем да покажем на роднините и приятелите ни, че ги обичаме!

Споделяме идеи както за любимите мъже - съпругът, таткото, синът, тъстът, братът, зетят, така и за любимите жени - майката, дъщерята, снахата, тъщата, свекървата, сестрата...

Ако все още изобщо нямате идея какво да подарите на мъжете в коледния ви списък за подаръци, вижте нашите идеи за господа в галерията ни ТУК.

Ако пък се колебаете за избора на изненади за жените в коледния ви списък, вижте нашите идеи за прекрасни дами в галерията ни ТУК.

И най-важното - не забравайте, че магията на коледните подаръци не е в подаръка сам по себе си, а в емоциите и отношението на начина, по който ще изненадате неговия получател. И любовта, с която ще го дарите.

б
Снимка: Thinkstock

Към идеите за подаръци за мъже

Към идеите за подаръци за жени

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти