Създадено за Dormeo

Спечели удобна възглавница с нашата игра

дормео
Снимка: Dormeo

Вече дори и децата знаят, че удобната възглавница е от съществено значение за добрия сън, но ако попитаме хората какво разбират под удобна възглавница, сигурно ще получим какви ли не отговори – мека, твърда, висока, ниска, с пух, без пух... вариантите са много!

Около едно нещо обаче всички ще се съгласят – добрата опора, която да държи гръбначния стълб в правилно разположение, е задължително условие за всяка възглавница.

Всеки, който веднъж е имал шанса да положи глава на такава, няма да я замени за друга за нищо на света! Неслучайно много от нас, които най-накрая са открили своята възглавница, не я оставят дори и когато са на път.

дормео
Снимка: Dormeo

Е, добре, вече ни е ясно, че ни трябва хубава опора – но в коя възглавница да я намерим? За да ви спестим ровенето по форуми и мнения на потребители, ето ви жокер – във възглавница от 100% мемори пяна. Това безапелационно е най-доброто, върху което може да си легнете довечера и да си подарите един истински отпускащ сън.

А сред морето от анатомични възглавници спасителният остров се нарича Дормео Добро утро - истинско облекчение за тези, които мечтаят да забравят за напрежението в мускулите и копнеят за спокоен и дълбок сън, след който да се събудят отпочинали и свежи.

дормео
Снимка: Dormeo

Дормео Добро Утро е подходяща за хора с различни навици на спане – по гръб или настрани, и освен това е всесезонна. Специалният ѝ дизайн осигурява наистина стабилна опора на врата (а оттам – и на гръбнака) през цялата нощ, а за естетите предимство е и атрактивният ѝ външен вид и цветови разновидности (жълто, виолетово и кремаво бяло).

Възглавницата има цип на задната страна, така че калъфът може да се пере в пералня при 40°C, а покритието ѝ ви гарантира сън в здравословна среда, свободна от акари.

дормео
Снимка: Dormeo

И понеже сигурно много от вас вече искат да пробват това вълшебство, ето и как може да го спечелите, при това – съвършено безплатно. Отговорете на въпроса във формата отдолу, а трима от вас, дали правилен отговор, ще спечелят по една възглавница Дормео Добро Утро!

Пожелаваме ви успех и приятни сънища!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти