Сладка небрежна история за една "сбъркана" с принцеса булка, която разтапя сърцата

Сладка небрежна история за една "сбъркана" с принцеса булка, която разтапя сърцата
Снимка: netinfo

Всички малки момиченца мечтаят да станат принцеси или най-малкото да се запознаят с истинска такава. Е, историята на едно малко момиченце е по-различна, тъй като то среща своята принцеса не в Дисниленд, а по улиците на Сиатъл...

"Съпругата ми и аз сключихме брак през февруари и по време на фотосесията за сватбата по улицата минали майка и малката ѝ дъщеричка", разказва Скот Робинсън.

Снимка: netinfo

"Малкото момиченце видяло красивата ми съпруга в бялата сватбена рокля и я помислило за истинска принцеса, тъй като точно в този момент имало в себе си книга за принцеси, а на корицата ѝ била изобразена жена, досущ като моята...", продължава историята си Скот.

Снимка: netinfo

Нашата сватбена фотографка Стефани Кристали направила няколко снимки по време на този момент, а съпругата ми дори подарила цвете от сватбения си букет на малката красавица, това я направило много щастлива", допълва Скот, който знае тази "приказна" история от жена си.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

"Майката момиченцето дори споделила, че за малката ѝ дъщеря булката завинаги ще остане в спомените ѝ като истинска принцеса от приказките...", завършва щастливият съпруг, чиято половинка е била сбъркана с принцеса на Дисни.

Снимка: netinfo

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти