Sinoptik.bg празнува своя 13-и рожден ден

Sinoptik
Снимка: Sinoptik.bg

Днес Sinoptik.bg празнува своя 13-и рожден ден. Сайтът, част от портфолиото на най-голямата онлайн платформа в България – Нетинфо, стартира през 2008 г. като един от първите подобни у нас и първоначално предлага прогноза за времето за 1000 локации, 300 от които в страната. 13 години по-късно българите планират времето си в 80 000 точки от България и целия свят със Sinoptik.bg, който през месец април отбелязва над 1,2 милиона реални потребители*.

Детайлна 24-часова, 5-дневна и 10-дневна прогноза за времето, информация за летните и зимните курорти, както и информация за фазите на Луната, са сред ключовите секции на сайта. От голяма полза е и функцията, която представя нагледно промяната на температурата, валежите и облачността над България и съседните страни.

През 2014 г. стартира мобилното приложение на Sinoptik.bg, което незабавно се превръща в една от най-популярните апликации у нас. Най-новата му версия за Android и iOS предлага подробна информация за времето навсякъде и по всяко време, като осигурява на потребителите навременна проверка на актуалната прогноза. Приложението разполага още с уиджет, който дава възможност за проследяване на времето от началния екран на мобилния телефон.

От 2019 г. потребителите могат да изпращат и свои авторски снимки, които могат да намерят място в секцията "Снимка на деня".

Екипът на сайта благодари на всички потребители, за които денят започва със Sinoptik.bg!

[*] Real users според данните на агенцията за онлайн изследвания Gemius Bulgaria за месец април 2021 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти