„С река на сърцето“ е новият сериал на NOVA

С река на сърцето сериал NOVA
Снимка: NOVA

Следвайки дългогодишния ангажимент да подкрепя българските филми, NOVA ще представи нов български сериал през есента. „С река на сърцето“ е обещаващ проект, който медията ще включи сред акцентите в следващия телевизионен сезон.

Семейната драма ще въвлече зрителите в контрастния свят на заможната фамилия Боневи. Брат и сестра се опитват да запазят наследствените земи и семейната винарна на брега на река Дунав, която се превръща в красив и магичен декор на телевизионната поредица. Всеки от тях се впуска в сложна любовна връзка.

С река на сърцето сериал NOVA
Снимка: NOVA

Материалните интереси и копнежите на сърцето оплитат мрежа от сложни отношения. Три жени крият опасни тайни, а трима мъже не могат да устоят на своята голяма слабост. На фона на кризи и промени, тайните започват да излизат наяве, а слабостта се превръща в сила. Но всичко има своята скъпа цена.

Завладяващата история, в която се преплитат любов и омраза, раздяла и очакване, отмъщение и предателство, е дело на писателя Георги Тенев, който е главен сценарист на сериала. „С река на сърцето“ засяга и много социалнозначими теми като насилието над жени, търговията с деца, бедността и борбата с престъпността.

С река на сърцето сериал NOVA
Снимка: NOVA

Луиза Григорова и Александър Димов се превъплъщават в ярките образи на Вяра и Борис Боневи. Кръгът на персонажите се увеличава, а всеки нов герой носи своята страст и разгръща индивидуалността си чрез актьорите Александър Сано, Яна Маринова, Анастасия Лютова, Христо Петков, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Леарт Докле, Мартина Апостолова, Йоанна-Изабелла Върбанова, Матю Горанов, Никола Додов и Цветина Петрова. В звездния каст има и международно участие – сръбската актриса Ана Томич и популярният актьор от Северна Македония Игор Ангелов ще вдъхнат живот на двама от персонажите в сложните сюжетни линии.

С река на сърцето сериал NOVA
Снимка: NOVA

Зад филмовата продукция стои екип от доказани професионалисти, чиито имена се свързват с едни от най-успешните съвременни български филми и сериали: „В сърцето на машината“, „Диви и щастливи“, „Привличане“, „Вила Роза“, „Под прикритие“. Режисьор е Мартин Макариев, а главен оператор - Андрей Андреев. Продуцент на новия сериал „С река на сърцето“ е Светлин Нейнски.

С река на сърцето сериал NOVA
Снимка: NOVA

„Щастливи сме, че през есенния телевизионен сезон ще представим нов филмов проект с изключително висок продукционен стандарт. Дължим го на телевизионната аудитория, която очаква качествени и стойностни сериали. Нова Броудкастинг Груп продължава да инвестира в развитието на българската кино индустрия и да подкрепя талантливите творци“ – коментира Стефана Здравкова, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Снимачният процес на новия сериал започна през май и ще продължи през цялото лято в най-красивите райони на град Видин и поречието на река Дунав, както и във винарската изба „Bononia Estate“.

Какво се случва, когато не можеш да спреш нито реката, нито времето? Вярно ли е, че от реката никога не излизаш същия? Отговорите скоро по NOVA.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти