С куче в заведение? Ето къде!

Ако и вие сте горд стопанин на куче, няма как да не сте се сблъсквали с проблема къде можете да отидете с домашния си любимец, без да предизвикате неодобрителни погледи и многозначителни подмятания.

В новия епизод на уеб поредицата URBAN LIFE, водещият Алекс Петренко показва именно някои от онези софийски места, където може да се отбием да похапнем и изпием по кафе или лимонада, без да бъдем “пропъдени”, защото сме с куче, а точно обратното.

Да си добре дошъл с домашния си любимец е все още рядко срещано в повечето заведения у нас, но пък това ни дава повод да отличим именно тези, които посрещат с отворени обятия както нас, така и четириногите ни любимци.

h
Снимка: Thinkstock

Разбира се, важно е да уточним, че кучето ни все пак трябва да е възпитано, да не досажда на другите посетители или да лае, да е неагресивно, ваксинирано и добре разходено предварително. Ако всички тези фактори са налице, няма да ви остане нищо друго, освен да се радвате на всеобщото внимание и желание на останалите клиенти да погалят сладурчето на каишка, което кротко си стои до вас и пръска очарование.

Кои са тези “dog-friendly” места – вижте във видеото!

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

>>> За още интересни материали изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти