Специално

Рецепта за сладки сънища: Топло мляко, хубава приказка и мека възглавничка

d
Снимка: Olympus

Всяка edna майка знае колко нежни са моментите преди децата да заспят сладко в леглата си. Но знаем и колко буйни могат да са децата преди това. Как им идва енергията и желанието за разказване, игра, оцветяване и всичко друго, но не и приготвяне за сън.

Тази детска особеност често кара родителите да се чувстват безпомощни пред мисията “Приспиване” и да оставят децата просто да заспят от изтощение. В някои дни тази стратегия може и да работи, но много по-спокойно за всички вкъщи е, ако спазваме ритуал преди сън - чаша топло мляко, хубава приказка и мека възглавничка.

На помощ в изпълнението на тази мисия идват от Olympus с вкусното си прясно мляко и интересна поредица от аудио приказки от нашето народно творчество, които може да чуете ТУК.

D
Снимка: Olympus

Там ви очакват “Неродена мома”, “Който не работи, не трябва да яде”, “Княз Луда глава” и още много истории, които ще помогнат за развиването на мисленето и въображението, обогатяването речника на детето, повишаването умението за концентрация и научаването на вечните ценности като добро и лошо.

А сега имате възможност да спечелите от Olympus и третия елемент от ритуала за сладък сън - приказна възглавничка.

Условията са много лесни - влизате в промо страницата на играта, кликате на едно от балончетата и може да спечелите подарък цветна възглавничка Olympus с приказен дизайн.

Така ще имате всичко необходимо за сладък детски сън - топли приказки за лека нощ, чаша мляко и вълшебна възглавничка.

Към ИГРАТА на Olympus

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти