Създадено за Settle

Рецепта за Коледен шопинг без стрес

а
Снимка: iStock/Getty Images

Коледа е бляскава и пищна, но зад целия този разкош стои планиране, координация и пазаруване. Колкото и да сте добри в това, дори на най-организираните им се иска да зарежат цялата тази предпразнична вакханалия и да се отдадат на топли зимни удоволствия, и поне малко спокойствие. Сезонът е предразполагащ, но празниците не толкова.

Празниците си искат своето. Тийнейджърката вкъщи иска пари за нов тоалет, защото предстоящият купон с приятелите ѝ е супер важен и тя просто трябва да изглежда зашеметяващо. Роднините звънят по телефона с идея да се комбинирате в разходите за семейните подаръци – по-изгодно е, а и ще можете да купите нещо наистина стойностно.

Парите се топят, дебнете промоции и намаления, за да успеете да се впишете в декемврийския бюджет, внасяте пари, теглите пари, изпращате и получавате банкови преводи, висите по опашки или в офиси, търсите банкомати, за да ви е поне малко по-удобно, сновете по магазините в снега, за да откриете онова, което ви трябва, и се ядосвате, защото губите ценно време и енергия.

а
Снимка: iStock/Getty Images

Коледното пазаруване може да бъде много изнервящо и изтощително, а това безспорно се отразява на коледното настроение. На финала идва време да празнувате, но ви се иска единствено да се излегнете на канапето далеч от всякаква логистика, шумове и врява. Нещата обаче могат да се случват и по друг начин – по-бързо, удобно и приятно с мобилното приложение Settle

Settle e най-бързо растящата платформа за мобилни плащания в Европа и е хит сред активните и модерни хора на Стария континент. С апликацията се разплащате навсякъде - от уюта на дома или на място в магазина. Не е нужно да теглите кеш или да местите пари от банка в банка. Можете лесно да преведете нужната сума към сметката на дъщеря ви за онази рокля, за която не спира, и не спира да повтаря. Това става само с няколко клика, а транзакциите са сигурни благодарение на най-висок клас сертификат за защита в платежната индустрия.  

а
Снимка: iStock/Getty Images

Освен че е лесно и без сложни верификации със Settle можете да празнувате с отстъпки. Мобилното приложение си партнира с редица успешни бизнеси, магазини и марки, които ще обогатят гардероба ви, ще ви помогнат да изберете чудесни коледни подаръци за близките ви, ще ви дадат идеи за нови придобивки по-изгодно и на цени, които са по-ниски от пазарните. Списък с идеи за подаръци с отстъпка може да разгледате в нашата галерия.

Нашите предложения за подаръци

Със Settle няма нужда да носите пари в брой. Превеждате вашата част от общата сума за коледни подаръци или за празничната семейната вечеря в шикозния ресторант, избран от свекър ви, плащате таксата за зимната екскурзия на сина ви, изпращате пари на близки в нужда и получавате пари от приятели при нужда. За тези операции не се начисляват такси, а вие можете да плащате с всяка от банковите си карти директно с телефона си без необходимост от top up. Регистрацията отнема по-малко от 2 минути и не изисква никакви сложни верификации.

С мобилната апликация Settle се разплащате мигновено, лесно и сигурно от смартфона си и единственото усилие, което трябва да положите, е да се подготвите за коледната трапеза и новогодишното парти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти