"Пътят на щастливата жена"

"Пътят на щастливата жена"
Снимка: netinfo

На 2 юни, в навечерието на Пролетния панаир на книгата, излиза от печат "Пътят на щастливата жена" – първата психотерапевтична книга на Наталия Кобилкина.

"Пътят на щастливата жена" (248 стр., цена 15 лв.) е смело и жизнеутвърждаващо четиво, един красив реверанс към представителки на нежния пол от всички възрасти!

Проблемите на съвременната жена по пътя към нейната емоционална зрялост не са нерешими. Важното е да осъзнаем, че женствеността не се изразява в самонадеяност, упорство и агресивно постигане на целите, а изисква да управляваме естествената си уязвимост и душевна сила.

Когато жената е отворена към света, когато умее да получава с лекота, както и да бъде безусловно щедра и всеотдайна, тя е истинска жена.

"Всяка голяма промяна започва на равнището на твоите ценности", убеждава ни Наталия Кобилкина в това енергично и вдъхновяващо психотерапевтично четиво.

Родена в Ростов на Дон, Русия, в семейство на потомствени лекари, Наталия Кобилкина е първият и до момента единствен сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология, зрели и хармонични отношения.

Постоянен гост на българските медии, днес тя изнася лекции по сексология пред разнолика аудитория от мъже и жени, дава индивидуални консултации, провежда тренинги за личностно развитие в България, Великобритания, Италия и други страни по света. 

Любопитно
Кобилкина отстоява схващането, че най-много енергия се съдържа в травмите, които сме придобили в детството. Излекуваме ли ги, те се превръщат в източник на неподозирана сила. Промяната в живота ни настъпва тогава, когато стане по-трудно да страдаме, отколкото да се променим.

В книгата са изложени интересни упражнения, техники за визуализация и медитации, които имат за цел да помогнат на дамите "да се свържат" със себе си и да се почувстват по-спокойни, ведри и силни.

Приложен е и тест на тема: "Разбери каква си и какви мъже са най-подходящи за теб".

Наталия Кобилкина обича да провокира публиката със своята прямота. Неотдавна в телевизионно предаване тя заяви, че "На жената са ѝ достатъчни три секунди, за да реши дали иска да бъде с един мъж".

Най-важният съвет в тази книга: "Не вярвайте на думите ми, ако те не са в синхрон с вътрешното ви усещане за самите вас! Бъдете дръзки и дейни, експериментирайте!“"

Фрагменти
Ние, жените, сме привлекателни за другия пол и заради умението си да показваме, че сме слаби.

Всеки от нас притежава свой вътрешен мъж и своя вътрешна жена. Мъжката сила се изразява в упражняването на власт, а женската – в мекотата и гъвкавостта.

Докато не повярваме в любовта, тя няма да ни се случи. Феите не съществуват отвъд желанието ни да ги видим.

Когато избираме първо себе си като личност, тогава и животът ни избира. Нашата чисто женска задача е да се показваме, да създаваме и да насърчаваме красотата, и да бъдем щастливи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти