Продължението на „Трима братя, три сестри” е тук! Вижте как изглеждат актьорите днес

трима братя три сестри
Снимка: Getty

Помните ли колумбийската теленовела „Трима братя, три сестри”? Излъчваше се от 2003 до 2004 година.

Е, вярвате или не, премиерата на дългоочаквания втори сезон на „Трима братя, три сестри” се състоя в САЩ на 14 февруари (понеделник) в 22:00 часа по Телемундо.

Въпреки че преди началото на снимките стана ясно, че мъжката част няма да е в пълен състав, добрата новина е, че в продължението ще видим и Майкъл Браун, който играе ролята на Франко! Актьорът сподели, че е решил да откаже всички свои настоящи професионални ангажименти заради многобройните писма и съобщения в социалните мрежи от феновете. 

Гледайте началото тук:

Признаваме си, че Хуан и Оскар все още карат колената ни да омекнат, а Норма, Химена и Сара са успели да съхранят своя емблематичен сексапил, който продължава да ни вдъхновяваха да попиваме от тяхната увереност и женственост.

Ех, колко бързо минават годините!

Предстои да разберем какво се случва 20 години по-късно след последния епизод. Порасналите деца на главните герои ще са в центъра на събитията, а както в първи сезон, така и днес всичко започва от едно мистериозно престъпление...

Вижте как изглеждат актьорите преди и сега в нашата галерия. Към галерията >>>

188-те епизода на първи сезон са римейк на колумбийската „Опасна любов“. Сериалът става толкова популярен, че се излъчва по два пъти на ден в САЩ по канал „Телемундо”, собственост на NBC. 

Излъчван е в повече от 100 страни – от Аржентина до Румъния и Филипините и се смята за една от най-успешните теленовели, правени някога.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти