Приказна Кайли Миноуг, неразпознаваема Никол Кидман и ароматен Майкъл Бубле (Плейлистът на Edna №15)

Приказна Кайли Миноуг, неразпознаваема Никол Кидман и ароматен Майкъл Бубле  (Плейлистът на Edna №15)
Снимка: netinfo

Деница Димитрова

Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и събрахме в Плейлистът на Edna. Препоръчваме да го направите и вие.

МУЗИКА

Тишина в залата

“Music’s Too Sad Without You” е новият романтичен сингъл на Кайли Миноуг от албума ѝ “Golden”, излязъл по-рано тази година. Тук тя си партнира с англичанина Джак Саворети, с когото създават атмосфера като от филм. Във видеото, заснето във Венеция, виждаме Кайли в няколко различни стилни облекла, докато тъгува за любимия си в празна театрална зала, а той свири на китара зад кулисите.

Да запълниш празнината

Продължаваме на лирична вълна с Джеймс Артър, от когото не бяхме чували нищо ново повече от година. Сърцераздирателното Empty Space” обаче ни връща към носталгията, заради която обикнахме британеца за първи път с “Impossible”. Още по-добрата новина е, че Джеймс в момента работи по третия си албум с продуценти като Райън Тедър от One Republic и Макс Мартин.

Колкото повече…

Да, официалното видео към “Girls Like You” на Maroon 5 излезе преди близо 5 месеца, но материалът от снимането му е бил достатъчно добър, за да ни зарадват и с втори вариант на клипа. В него виждаме същите популярни жени, но по-непринудени и забавни в компанията на вокалиста Адам Лъвийн.

КИНО

До ада и обратно

Да, жената от трейлъра е Никол Кидман, която в “The Destroyer” играе преследваната от демоните на миналото си Ерин Бел – детектив от Лос Анджелис, която като по-млада изпълнява задача да се внедри в престъпна група. Резултатът обаче е катастрофален, а когато години по-късно се появява главатарят, се налага Ерин отново да тръгне по следите им. Критиците вече определят изпълнението като „най-добрата работа на Никол Кидман“ и остава да се надяваме да го гледаме в края на годината и у нас.

Под един покрив с врага

С “The Aftermath” попадаме в поствоенна Германия през 1946 г. Там Кийра Найтли е Рейчъл Морган – съпруга на британския полковник Люис Морган (Джейсън Кларк), с когото са настанени в къщата на германски вдовец (Александър Скарсгард) и дъщеря му. Докато полковникът работи по преустройството на града, а в напрегната атмосфера нещо друго започва да се руши.

Роди се легенда

Премиерата на „Бохемска рапсодия“ наближава, а за загрявка излезе цяла една сцена от филма за Фреди Меркюри и компания. В нея виждаме как по идея на Брайън Мей (приликата с избраника Гуилим Лий да го изиграе е изумителна) се ражда една от емблематичните песни на Queen – “We Will Rock You”. Тази „песен, която публиката може да изпълнява“ и още ще можем да си пеем и ние в киносалоните от 3 ноември нататък.


ОЩЕ

С аромат на Майкъл Бубле

За тези, които са се стреснали, че певецът се пенсионира – спокойно! Публицистът му изясни, че всъщност думите на Майкъл Бубле били взети извън контекст, а на певеца тепърва предстои турне. Другото ново около него, освен предстоящият му албум, е рекламата на аромата Pour Homme - първият оригинален парфюм на канадеца. Запазете си малко от него и за времената, когато наистина ще се е пенсионирал.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти