Пресечни точки: къде бизнесът среща професионалния коучинг

Пресечни точки: къде бизнесът среща професионалния коучинг
Снимка: iStock

Предстои провеждане на третото издание на Национална конференция по лидерство и коучинг, която ще бъде посветена на темата „Crossing points: Къде бизнесът среща професионалния коучинг”.

Събитието ще се проведе на 13 и 14 юни 2019 година във форум "Джон Атанасов", София Тех Парк.

В Конференцията ще вземат участие изявени чуждестранни и български лектори, специалисти в своите области. В рамките на два дни ще бъде създадено специално пространство, което ще събере най-новите практики в коучинга, засягащи всевъзможни сфери от професионалния и личния живот на представителите на бизнеса. Ще бъдат представени интересни и практични подходи в лидерството и приложението на коучинга, споделени по завладяващ и вдъхновяващ начин от водещи имена в областта на коучинга. Опит ще споделят компании, които успешно използват този подход за професионалното и личностното развитие на своите екипи.

Тазгодишното издание на Конференцията цели да заздрави моста между професионалния коучинг и бизнеса в България като срещне представители от различни сфери и ги постави в една по-иновативна, нестандартна и модерна среда. Конференцията се е утвърдила като събитие без аналог в страната ни и продължава да привлича вниманието на международно признати лектори и участници от други държави.

b
Снимка: iStock

Обещаваме Ви една интригуваща и пъстра програма, която в рамките на два дни ще Ви срещне с водещи имена в коучинга и бизнеса чрез дискусии, интерактивност, уъркшопи и забавления! Събитието е отворено за всички, които се интересуват от професионално и личностно развитие и търсят начини как да реализират високи постижения и да развиват талантите – своите и на екипите си. Някои от основните теми, които ще бъдат засегнати в Конференцията ще разгледат възможности за повишаване на ефективността на екипите, как да намерите баланса между работа и личен живот, как да търсите и давате мотивация на себе си и хората, с които работите, как коучингът може да се превърне в катализатор за продуктивност и екипна работа, и мн. др.

Едни от най-последните проучвания в сферата на бизнес науките посочват, че поколение Y няма нужда от шефове, тo има нужда от коучове, които да му помагат да постига кариерните си цели! Трета национална конференция по лидерство и коучинг ще Ви запознае в дълбочина с най-актуалните теми и тенденции в лидерството и ще помогне на Вас и хората, с които работите, да бъдете едно по-добро "Себе си".

b
Снимка: iStock

Организатор на Конференцията е Сдружение  АЙ СИ ЕФ България, което си поставя за цел чрез този престижен форум да допринесе за развитието на професионалните и лидерски качества на специалистите, което ще има ефект и върху икономиката на страната ни като цяло. Специално за всички посетители ще се проведе нетуъркинг вечеря, която ще помогне на участниците да общуват по-ефективно, като ги извади една стъпка извън зоната им на комфорт и ще ги предизвика да доразвият качествата си или пък да открият неподозирани такива.

Ще ви очакваме!

Към сайта събитието >>>

Към събитието във Фейсбук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти