Как различните домашни вещи могат да придобият нови функции

Предмети, които ни служат за 100 неща
Снимка: netinfo

Защо да не спестим малко средства, използвайки многофункционалността на вещите вкъщи, а ето и кои от тях избрахме, за да ви покажем как могат да ви служат вярно и безотказно в нови и неподозирани вариации на приложение.

* За да не се оплитат по-фините ви колиета и гердани (особено при пътуване), може да нанижете сламка за напитки през тях, с което усукването ще остане мит. Ако искате да предпазите по-късите верижки или гривни, просто срежете сламката и пак наденете бижуто през нея.

* С ролката за почистване на животински косми може да премахнете още всякакви частици и досадни отпадъци, които са полепнали по вътрешната повърхност на вашата чанта.

* Старите и ненужни брошки и значки ще се преобразят в декорации за хладилника, стига да им залепите по един магнит със секундно лепило.

* Шнолата би могла да послужи и за прикрепване на хавлията към тялото ви.

* Фибите са в състояние пък да се превърнат в чудесен разделител на страниците от любимото ви четиво.

* Ако някоя от спиците на чадъра ви се е отделила от плата, зашийте я с конец за зъби, защото той ще издържи по-дълго от обикновения.

* Поставянето на вестник в обувките след събуване ще ги запази от деформиране и ще редуцира неприятната миризма на крака.

* Пластмасовите бутилки от литър и половина са добро средство, за да поддържате силуета на ботушите ви, поставяйки ги във вътрешността им. Същият ефект ще постигнете и със стъклена бутилка от вино.

* Съдинките за лед и техните безброй отделения могат да се трансформират в кутия за бижута.

* Нанасянето на безцветен лак върху болтчетата на очилата ще ги предпази от по-бързо развинтване.

* Вътрешната картонена част на тоалетната хартия може да се използва за захващане на фиби, а ластиците за коса омотайте по дължината й, за да не се чудите всеки път къде са се дянали, когато най-много бързате за даден ангажимент.

* Корковата тапа е точната вещ за забождане и съхранение на обиците ви.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти