Създадено за Samsung

Пред всяка ултра жена стои един ултра смартфон

Пред всяка ултра жена стои един ултра смартфон
Снимка: Samsung

Един от най-дългоочакваните модели на южнокорейския гигант Samsung – Galaxy S21 Ultra, вече е на родна земя и в случай, че си търсите оправдание и причина моментално да се сдобиете с него, продължавайте да четете надолу.

Ако сте от жените, които принадлежат на съвременния живот с цялото си сърце и душа, то този модел вероятно ще ви пасне като ръкавица и това не е клише. Всъщност, в Samsung Galaxy S21 Ultra нищо не е клише – той пренася бъдещето в ръцете ви по най-стилния и удобен начин. Устройството от най-висок клас буквално ще завърти главата ви и ще ви покаже, че всичко, което досега сте знаели за смартфоните, внезапно е остаряло за една нощ.

Samsung
Снимка: Samsung

Първото, което ще установите, е, че Galaxy S21 Ultra идва с безапелационен дизайн, в който се откроява професионална система от камери и най-яркият и интелигентен дисплей, който сте виждали до момента. Това означава едно – безкрайни възможности за запечатване на всеки момент и превръщането му в ултра красив спомен. Като казахме „безапелационен дисплей“, да дадем и малко подробности – става въпрос за 6,8-инчов динамичен AMOLED 2X дисплей, което превръща модела в най-големият представител от серията Galaxy S21.

Samsung
Снимка: Samsung

За издръжливостта на смартфона не се притеснявайте – той е снабден с най-твърдото Gorilla стъкло досега - Corning® Gorilla® Glass Victus ™. Супер здрав дисплей за супер жени, които са свикнали да тичат по задачи, да носят огромни чанти и да бъдат активни от сутрин до вечер, а смартфонът им да им партнира достойно във всяко занимание.

Но да се върнем на камерите, защото те наистина са впечатляващи. Galaxy S21 Ultra излиза с най-усъвършенстваната система от професионални камери, които компанията някога е постигала. С тях можете да разчитате, че ще правите снимки със студийно качество, както и да променяте настройките за различни видове условия на снимане.

Ако работата ви налага често да споделяте снимки – или пък го правите като хоби, или пък често заснемате клипове, с този модел ще снимате и редактирате с абсолютна лекота. И не се притеснявайте, ако в началото се чувствате неподготвени – изкуственият интелект на S21 Ultra е на ваше разположение, за да оптимизира всеки кадър до съвършенство и да ви накара да се почувствате като богове на фотографията.

S21 Ultra разполага с четворна задна камера (уау, само си го представете!), с която снимките са с 64 пъти по-богат цвят. Здравей, Инстаграм, подай лайковете насам!

Samsung
Снимка: Samsung

Освен това смартфонът снима в 4К при скорост 60 кадъра в секунда с всички обективи, включително предните и задните четири обектива. Преведено на обикновен език това означава, че можете да превключвате към различна перспектива в хода на снимане, а качеството да е еднакво високо.
Зуумът на S21 Ultra е невиждан до момента. Моделът е със 100-кратен Space Zoom, който работи с уникалната по рода си система от два телеобектива на Samsung - една оптична 3х леща и една оптична 10х леща, с които снимките стават кристално ясни. Ако по някаква случайност сте частен детектив, това е вашият телефон – включително и за употреба през нощта. С подобрения режим Bright Night ще имате наистина отлични снимки дори и при слаба осветеност.

В случай пък, че денят ви минава в срещи и нонстоп трябва да пишете – S Pen е вашият най-верен приятел, който за първи път е наличен като аксесоар и за този модел - , с него можете да рисувате, да водите бележки, дори да подписвате документи! Можете да използвате S Pen от Galaxy Note или Galaxy Tab, или пък да си купите S Pen отделно или със съвместим калъф.

Samsung
Снимка: Samsung

Разбира се, тъй като това е Samsung, а той е лидер в развитието на 5G технологиите, с този модел ще можете да се ползвате от предимствата на най-бързата досега мрежа за обмен на данни. И още - Galaxy S21 Ultra е един от първите смартфони, които поддържат Wi-Fi 6E, което означава още по-добра и по-бърза свързаност. Снимате любимото си ястие с перфектно качество и качвате снимката в социалните мрежи с едно мигване.

Свалянето на видеа и провеждането на видео конферентна връзка и стрийминг е с невиждано качество и бързина – вече няма да има „виждаме ли се?“, „чуваме ли се?“ и „ще изключа камерата, за да имаме по-добра връзка“ - с Galaxy S21 Ultra можете да ползвате видео и звук едновременно с перфектно качество.

И, ако всичко това не е достатъчно, дръжте се, че идва нещо супер яко - благодарение на свръхшироколентовите възможности (UWB), вградени в Galaxy S21 Ultra, ще можете да използвате устройството си за автоматично отключване на вратите на съвместим автомобил, без да изваждате ключовете си!

Момент, момент – а какво ще кажете за опцията да пращате на други потребители на смартфони Samsung виртуални съобщения, че имате нужда от помощ при търсене на изгубен предмет? Да, и това е възможно с Galaxy S21 Ultra чрез SmartThings, защото философията на Samsung е основана на идеята да взаимосвързаност и взаимодействие между устройства и потребители, и това си личи отвсякъде в новия Galaxy S21 Ultra.

Няма как да премълчим и функцията за управление на интелигентни устройства у дома– например да светнете осветлението вкъщи или дори да повишите температурата от климатика. Честно казано, твърде възможно е така да се захласнете по този модел, че да трябва да си вземете отпуск, за да се насладите на спокойствие на всички извънземни функции, с които той е съоръжен.

И накрая, но не по важност – сигурността е желязна и с този модел на Samsung. Всяка чувствителна информация е перфектно защитена от Samsung Knox Vault, платформата за защита на ниво процесор. Добавяйки защита на паметта, заедно със защитата на процесора, Samsung Knox Vault предлага сигурност от ново поколение.

И преди да сте написали „cenа?”, бързаме да кажем: Samsung Galaxy S21 Ultra и останалите модели от серията са налични от 29 януари 2021 г. в търговската мрежа в следните цветове (защото и те са важни):

  • Galaxy S21 Ultra в цветовете „Загадъчно сребърно“ и „Загадъчно черно“
  • Galaxy S21+ в цветовете „Загадъчно черно“, „Загадъчно сребърно“, „Загадъчно лилаво“
  • Galaxy S21 в цветовете „Загадъчно лилаво“, „Загадъчно розово“, „Загадъчно бяло“, „Загадъчно сиво“

А след като си го вземете, направете си едно селфи, пуснете го светкавично в социалните мрежи и напишете - „Пред всяка ултра жена стои един ултра смартфон“. И това ще е чистата, кристално чистата истина.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти