Певицата Ралица Христова покорява Малта

Певицата Ралица Христова покорява Малта
Снимка: netinfo

Между 20 и 25 април младата певица Ралица Христова ще представи България на музикалния конкурс Malta Euro Star Festival 2017.

Домакин на събитието, както подсказва името на фестивала, е прекрасният средиземноморски остров Малта. На конкурса ще вземат участие певци от голям брой страни като Русия, Румъния, Италия, България, което го превръща не само в престижен музикален форум, но и в голямо предизвикателство за нашата Ралица.  Младата музикална надежда, която е подготвила две песни за своето участие, заминава  за Малта с подкрепата на промоутърската компания Combat Promotion.

Преди Малта даровитата Ралица Христова премина през сериозна генерална репетиция. На 2 април 2017 г. та спечели първо място на конкурса „Звездици на Лора“. Председател на журито беше голямата българска певица Маргарита Хранова, която връчи на Ралица наградата – свободен прием в Стопанската академия „Д.А. Ценов“.

Този успех не е първият за 18-годишната Ралица, която се занимава професионално с музика от 5 години. Неотдавна тази толкова младо, но и толкова талантливо момиче, грабна Гран при по време на Петия национален конкурс „Път към славата“, който се проведе в Културен дом „Средец“ в София. Габровката спечели сърцата на журито и лично на  Етиен Леви с изпълненията на песента на Бионсе „I Care“ и „На баща ми“ на Искра Милкова. Голямата награда, която напълно заслужено й бе присъдена, е запис на първата й авторска песен.

В момента Ралица момента завършва Националната Априловска гимназия в Габрово с профил история. Желанието й е да учи право, по което се е запалила от часовете по право в училището. Любимото хоби на госпожица Христова е фотографията. Но не си мислете, че заради тях тя ще изостави пеенето и музиката! Ралица е твърдо решила занапред да ги съчетава, за да не похабява таланта, който Господ така щедро й е дал.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти