Създадено за

Панорамни мигли като на Кендъл Дженър – ето как

Панорамни мигли като на Кендъл Дженър – ето как
Снимка: L"Oreal Paris

Обемни мигли за красив и изразителен поглед – всяка една от нас си мечтае за такива мигли. Но как да се сдобием с плътни мигли от основата до върха, без слепване и без размазване? Отговорът се крие в новата спирала на L'ORÉAL PARiS Panorama. И щом Кендъл Дженър, която е новото лице на марката, я предпочита – нямаше как да не я тестваме и да ви разкажем впечатленията си за нея.

Още щом отворихме опаковката на спиралата, разкрихме тайната защо тази спирала е толкова добра! Тя се крие в отличителния дизайн на четката, която представлява комбинация от по-дълги и по-къси влакна. Това позволява на спиралата да достигне до всяка мигла, като я прави по-дълга и обемна.

Невероятен PANORAMA обем

Спиралата наистина придава панорамен обем и мигли за 24 часа*. Само с няколко нанасяния всяко косъмче бива повдигнато и подчертавано безупречно, като това осигурява усещането за луксозен вид на миглите.

Снимка: L"Oreal Paris

Освен това новата спирала на L'ORÉAL PARiS Panorama прави очите да изглеждат до 1,4x по-големи**.

Усещане за лукс

Снимка: L"Oreal Paris

Спиралата PANORAMA изглежда впечатляващо – в стилна и класическа златна опакова, което носи усещането за лукс и поставянето ѝ в несесера с козметика, моментално я превръща в неустоимо бижу в грим рутината ни.

Снимка: L"Oreal Paris

Като добавим и факта, че спиралата е не просто дълготрайна, но и не се размазва, не се рони и не оставя бучки по миглите, а в същото време осигурява леко усещане на очите и луксозен вид на миглите – тя е препочитаният избор за истински изкусителен поглед.

Снимка: L"Oreal Paris

И не на последно място – този продукт е офталмологично тестван и е подходящ за чувствителни очи, както и за носещи контактни лещи.

Снимка: L"Oreal Paris

Изкусителни мигли като на Кендъл Дженър с дълготраен ефект и с усещане за лукс. Категорично я препоръчваме!

 

* Потребителски тест, 111 жени

** Инструментален тест, 30 жени.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти