Още по-големи „Кошмари в кухнята“ ще уплашат шеф Манчев в новия пети сезон на предаването

шеф Манчев
Снимка: Getty

Броени дни преди да започне петият сезон на „Кошмари в кухнята“ шеф Иван Манчев гостува в студиото на „Здравей, България“ и разказа какво могат да очакват зрителите в новите епизоди, както и на какви проблеми се е натъкнал по време на снимките.

„В новия сезон ще видим лоша хигиена, липса на организация, липса на професионализъм и липса на ясна идея какво е ресторантьорският бизнес. Ще участват ресторанти от цяла България - Казанлък, Крушунски водопади, Видин. Сезонът наистина ще бъде уникален“, разкри шеф Манчев.

шеф Манчев
Снимка: Getty

Новият сезон на „Кошмари в кухнята“ обещава да разкаже различни истории на изключително разнообразни локации, които ще помогнат на бизнесите да оцелеят. Предаването наръчник за ресторантьорите ще покаже какво трябва да избегнат и на какво да обръщат внимание хората, които се занимават с този бизнес. За разлика от предишните сезони, които наблягат на лошата хигиена, нещата в новия сезон ще бъдат различни - шеф Манчев ще търси вкуса.

„Помагаме на всеки, който потърси помощ, но тя трябва да има професионализъм. Всеки ресторант трябва да има собствена философия, визия и отношение към клиента. За щастие, хората вече имат все по-високи изисквания и изградени хранителни навици благодарение на „Кошмари в кухнята“ и всички останали кулинарни предавания“ - разказва шеф Манчев.

шеф Манчев
Снимка: Getty

Ако имате ресторант и искате да го промените – все още не е късно да се докоснете до опита на шеф Манчев. Потърсете екипа от експерти на предаването и се запишете за участие в сайта и Facebook страницата на „Кошмари в кухнята“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти