Орлин, Преслава и Калин Врачански в шоуто "Като две капки вода"

Преслава и Орлин са част от участниците
Снимка: Нова Телевизия

Ненадминатото шоу за преобразявания донесе много смях и звездни изненади в нощта на националния празник. Водещите на шоуто - Зуека и Рачков, избраха кино салон за представянето на осемте звездни участника. Орлин Павлов, Прея, Поли Генова, Геро, Джулия Бочева, Преслава и Калин Врачански ще се впуснат в предизвикателствата на различни образи в четвъртия сезон на „Като две капки вода“.

Към тях ще се присъедини и един необичаен дует с участие на най-добрия съветник в преобразяванията – Жоро Низамов и колоритният Светозар Христов. Двамата ще бъдат първият музикален тандем, който ще се състезава като един участник.

Калин Врачански, ще направи първа крачка в тежката музика с образа на вокала на немската банда Rammstein.

Преслава ще загърби поп фолк сцената, за да влезе в обувките на Фреди Меркюри, а „господарят на ефира“ – Геро, ще работи върху тембъра на Любо Киров. Желанието на Орлин Павлов да разчупи всички клишета ще бъде изпълнено още с първия му образ на рапъра Дрейк.

На сцената ще се появи и Джъстийн Бийбър с едно от последните си парчета – хитовият изпълнител ще бъде първото предизвикателство за Поли Генова. След като положи обещаващо начало с главна роля в тийн сериала „Революция Z”, Джулия Бочева ще покаже нови умения в актьорската игра с образа на Лили Иванова.

Усмихнатата Прея ще запали сцената, предавайки енергията на Джеймс Браун. Забавният тандем ще припомни едно от забавните парчета на братя Аргирови.

Дони ще бъде новият член на съдийската четворка. Изпълнителят от култовия за 90-те дует Дони и Момчил и музикален продуцент в X Factor, ще се присъедини към Хилда Казасян и Фънки. Зуека и Рачков се оказаха в несвяст след поднесената новина от самия Маги Халваджиян.

В понеделник вечер от 20:00ч. по НОВА, зрителите ще видят първите преобразявания на новите участниците, които ще взривят телевизионния ефир с артистични умения и много настроение. Какви ще се справят артистите със своите първи превъплъщения?Кой ще оглави класацията на изпълненията в първия лайв на „Като две капки вода“? – ще разберете на 7 март от 20:00ч. по НОВА.

А дотогава феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница на „Като две капки вода”.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти