„Опасни слухове”: когато истината е по-разрушителна от мълвата

книга
Снимка: Ciela

„Опасни слухове”, нов самостоятелен роман на бестселъровата авторка Елин Хилдебранд („Перфектната двойка”, „Зима в рая”, „Каквото се случи в рая…”), излиза на български език. Нестандартната палитра на Хилдебранд съчетава романтиката на тропическия рай с опасните интриги в бляскавия свят на най-богатите, където всеки има тайни, в името на които е готов да стигне до крайности.

Мадлин и Грейс са най-добри приятелки и обект на завистта на всички обитатели на тропическия остров Нантъкет. И двете имат съвършени бракове, отдадени съпрузи, очарователни деца, несломимо приятелство. Но това лято нещо се е променило. А ако жителите на Нантъкет обичат нещо повече от коктейли на плажа, то това са безпощадните слухове, които никога не спят.

Мълви се, че Мадлин – успешна писателка – е в хватката на писателски блокаж. Докато сметките на масата растат, на младата жена се налага да пристъпи към отчаяни мерки.

Мълви се, че Грейс е заета да превръща задния двор на имението в истинско райско кътче на Земята. Но може би вижда у красивия архитект, когото е наела, нещо повече от талантлив работник.

Мълви се, че съпругът на Грейс напоследък изпитва затруднения в кариерата си на успешен брокер. И е започнал интересен страничен проект, който може би е ключът към големите пари. А може би е път към истинско опустошение.

Но кой може да каже коя мълва е вярна? Кой може да каже кои са истинските имена на героите в новия ръкопис на Мадлин, очевидно вдъхновен от реалния живот? И кой знае до какво ще доведе всичко това?

Едно е сигурно – понякога истината е по-страшна и от слуховете.

книга
Снимка: Ciela

Автор на над 25 романа, Елин Хилдебранд се прочува с уникалния си стил, бленда между класически романс и криминална интрига. За пейзаж на историите си тя избира тропическия остров Нантъкет, където сивотата на ежедневието сякаш не съществува. Но под разкошния живот на богатите му обитатели клокочат тайни и страсти, които не са чужди никому. Дали бляскавият хайлайф прави залозите по-високи? Или героите са готови на всичко, за да защитят репутацията и живота си от пагубната сила на мълвата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти