Официалната биография „Queen: Kак започна всичко“ е наслада за всеки фен на легендарната рок банда

книга Сиела
Снимка: Издателство Ciela/iStock

Официалната биография „Queen: Kак започна всичко“ е задължително издание за всеки верен фен на легендарната банда.

Книгата вече можем да намерим на български с логото на издателство „Сиела“ и в превода от английски на Коста Сивов. Корицата, дело на Рут Кийтинг в оригинал, е адаптирана от Фиделия Косева.

Официалната биография на легендарната рок група Queen излиза за първи път през 1992 г. – малко след смъртта на Фреди Меркюри. „Queen: Kак започна всичко“ съдържа огромно количество информация за музикантите и проследява тяхното невероятно, изненадващо и главозамайващо изкачване към върха, без да скрива проблемите между тях, сблъсъците със звукозаписни компании, както и някои забавни, но и скандални истории, в които са били замесени.

Двадесет години по-късно Брайън Мей и Роджър Тейлър съдействат за издаването на това ново, допълнено и редактирано издание, съдържащо още повече снимки, факти и откъси от ексклузивни интервюта с музикантите, както и предговор от самия Мей.

Тази биографична книга е дело на двама от най-големите и предани фенове на групата. Джаки Смит е председател на фенклуба на „Световните рекорди на Гинес“ и на този на Queen от около четиресет години. Джим Дженкинс е виден експерт на тема Queen и почитател на групата от самото ѝ създаване. Той пише бележките за обложките на Greatest Hits албумите и видеоизданията на бандата.

Тази книга е наслада за всеки, който се интересува от историята на изключителния феномен Queen.“ - Брайън Мей  

книга Сиела
Снимка: Издателство Ciela

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти