Обичаш сегашния, но се връщаш при бившия

Биляна и Александър
Снимка: Нова Телевизия

Отношенията между двамата млади лекари – д-р Захариева и д-р Василев стават все по-сложни.

След като най-после взеха решение да кажат на целия свят за любовта си, бившият любим на Биляна – Калин, подходи радикално и заплаши Василев, че ако не остави Биляна, тя ще се сбогува с професията си завинаги.

Тази седмица в „Откраднат живот” ще видим как д-р Захариева отчаяно иска да си върне вниманието на своя любим, но без особен успех.

В същото време д-р Генадиев ще се окаже единственият ѝ приятел и без да подозира, че той е виновникът за нещастието ѝ, Биляна отново ще му се довери безрезервно.

Заради драматичната раздяла с Александър, Биляна ще се отдаде само и единствено на работата, където ще се сблъска с големи предизвикателства при извършването на сложни, високорискови операции.

Дали напрегнатият личен момент ще попречи на д-р Захариева да се справи с работата си, или точно обратното – тя ще се увенчае с голям успех, предстои да разберем.

Доц. Захариев също ще бъде изправен пред огромни дилеми в личен план. Виолета приема все по-сериозно отношенията на съпруга си с неговата специализантка.

Деспотичната дама ще разбере шокираща истина за Петър и Галя, а това ще я накара да прибегне до драстични мерки, за да задържи Захариев.

Ще успее ли Калин да си върне Биляна, въпреки нечестните методи, които използва, или тя ще убеди Александър да останат заедно въпреки всичко?

Какво ще направи Наталия, за да си върне Василев? Ще успее ли Виолета да раздели Петър и Галя, ще разберем във вторник, сряда и четвъртък от 20 часа по Нова.

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията. Можете да гледате всички досегашни епизоди на "Откраднат живот" в Нова Плей! Ето последният епизод:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти