Обещайте си нещо за себе си, което ще ви накара да се чувствате добре!

„Това, което ми липсва във всички обещания, които чета е какво ще направи човек за себе си и за своята душа.”, каза нашият редактор Велина Томова в предаването "Ива от сутрин до обед" относно темата за новогодишните обещания.

„Не може човек да си обещава неща само свързани с тялото.

Това, което ми липсва във всички обещания, които чета е какво ще направи човек за себе си и за своята душа. Обещайте си нещо за себе си, което ще ви накара да се чувствате добре.

Преди две години си обещах отново да си намеря място за пеене. Преди пеех в хора, но нещата се случиха така, че нямах възможност да продължа и през годините пеенето много ми липсваше.

Така с момичетата от Edna.bg написахме своите обещания и ги публикувахме и два дни по-късно едно момиче, което не познавам, се свърза с мен и ми предложи да пея в хор „Христина Морфова”, за които се оказа, че репетират съвсем близо до дома ми.”, разказа Велина.

„Обещанието трябва да бъде конкретно. Ако искаш да прекарваш повече време с някого, трябва да обосновеш пред себе си колко и кога ще е това време, което вече превръща неясното желание в точна цел.

Ако искаш да пътуваш някъде, трябва да поставиш пред себе си кога и къде ще пътуваш, а не да хвърляш празни приказки като „обещавам си да пътувам повече”. „Искам да съм 48 килограма” също не е добър вариант, защото човек може да е 48 килограма и да изглежда зле – отслабването не означава хубава фигура.”, посъветва тя.

„Не трябва да се измъчваме с невъзможни обещания, защото в момента, в който не успеем, се разочароваме от себе си. Трябва да бъдем снизходителни, когато обещания към себе си, защото сме наясно какво можем да постигнем. Трябва да подходим с малки крачки и да бъдем конкретни.

Снимка: Ива от сутрин до обед

Ако поставим ясна цел можем да измерим постижението си. Да си обещаем да сме щастливи няма как да го изпълним с щракане на пръсти. Щастието е целта до която се стига чрез конкретни действия, като първо трябва да разберем какво ни прави нещастни.

Когато си дадем сметка, кои са те, трябва да започнем да работим по оправянето им стъпка по стъпка.”, завърши Велина Томова.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти