Създадено за A1

Обединени за добро – заедно в подкрепа на социални каузи

Обединени за добро – заедно в подкрепа на социални каузи
Снимка: A1

Всеки акт на щедрост може не само да промени за добро живота на някого, но има способността и да увлича и вдъхновени съмишленици.

Затова все повече хора днес търсят възможности да помагат за благородни каузи. Когато отговорните личности са част от социално-ангажирани компании, доброто се мултиплицира и води до реална промяна.

Добър пример в тази насока са хората в А1, които с подкрепата на компанията през 2023 година са събрали близо 140 000 лева за благотворителни каузи. Средствата ще подкрепят 11 каузи и организации, които имат социално значение. Тазгодишната сума от програмата за дарителство на работното място на А1 достига рекордни резултати за телекома – екипът събира 86 995 лева, а компанията ги допълва с още 50 000 лева. Освен най-висока сума, през 2023 рекорден е и броят дарители, които взимат участие. За последните 2 години той нараства с над 25%, достигайки своя връх през изминалата година, когато над 400 служители се превръщат в дарители.

Снимка: А1

Програмата за дарителство на работното място е една от най-дългосрочните инициативи на А1, която вече 21 години дава възможност за лесно и прозрачно дарителство на месечна база, както и избор между разнообразни социални каузи. Детското здраве, образованието, екологията и грижата за животните, както и подкрепата на различни уязвими групи, са сред основните сфери, които служителите могат да подкрепят.

Освен тази програма, А1 отваря възможности за участие на служителите си и в други благотворителни акции, сред които „Ден на доброто“ и доброволчески часове. Проактивните служители на компанията са инвестирали общо 1600 доброволчески часа в различни акции в полза на обществото.

Грижата за другите не е задължителна, затова често бива пренебрегвана, когато колелото на живота ни завърти в ежедневни задължения. В тези моменти вдъхновяващите работодатели намират начини и възможности да мотивират своите служители с интересни и лесни за изпълнение инициативи, а програмата на А1 е именно такава.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти