Ново пролетно меню в Hell’s Kitchen България

Ново пролетно меню в Hell’s Kitchen България
Снимка: iStock

26 март 2019 г., София Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще разберат пред какво ново предизвикателство ще изправи шеф Виктор Ангелов претендентите за титлата „най-добър готвач“ във втория сезон на Hell’s Kitchen. Дали професионалистите ще успеят да се справят с новото пролетно меню на ресторанта или шеф Ангелов ще ги „довърши“ с куп клопки и още трудни готварски техники? Ще има изненадващи рокади, люти конфликти в кухнята и още един номиниран. А дали гостите на ресторанта ще останат гладни или все пак ще успеят да опитат новите ястия на шеф Ангелов, предстои да разберем довечера от 21:00 часа в новия епизод на Hell’s Kitchen България.

f
Снимка: Hell’s Kitchen България

Дневното предизвикателство ще бъде сериозен урок по наблюдателност и концентрация, и професионалните готвачи болезнено ще разберат, че кулинарното изкуство изисква свръх съсредоточеност. Червените и сините ще се втурнат в сериозна напредпревара по бдителност и добра памет, но на чия страна ще се окаже късметът? Едно петно ще скара един от отборите, но ще предизвика искреното възхищение на шеф Ангелов. Ще видим както истински спектакъл в чиния, така и неподходящ подбор на продукти, а един отбор ще покаже, че за да си добър готвач трябва да имаш не ум в главата си, а компютър. Победителите ще сбъднат едва своя мечта и ще разберат какво се крие зад кулисите на „Като две капки вода“, а победените неподозирано ще бъдат пратени в деветия кръг на ада.

f
Снимка: Hell’s Kitchen България

По време на вечерната резервация в Hell’s Kitchen шеф Виктор Ангелов ще вдигне още по-високо летвата и ще предизвика сериозно професионалните готвачи с новото си меню. Дали участниците ще успеят да се справят с трудните готварски техники или ще опънат нервите на шеф Ангелов до скъсване, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA. Един ще се огъне, а друг ще намира кусури и всички ще са му виновни. Сини и червени ще стараят да оправдаят доверието на шеф Ангелов, но дали това ще нахрани гостите на ресторанта. Още повече, че за първи път в кухнята на Ада влизат и младоженци - Ивана и Мерал, участници във втория сезон на предаването „Женени от пръв поглед“.

f
Снимка: Hell’s Kitchen България

f
Снимка: Hell’s Kitchen България

Ще видим неочаквана рокада, едно доверие няма да бъде оправдано, а доста чиини ще поемат път нагоре вместо към масите в ресторанта. А кой ще бъде следващият номиниран на финала ще разберем тази вечер в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти