NOVA и Webit представят неограничени кариерни възможности с Future Forum

NOVA и Webit обединяват усилия в най-мащабното събитие за личностно и професионално развитие - Future Forum. Tази есен водещата медийна компания NOVA и създателите на глобалната екосистема от иноватори, инвеститори и бизнес лидери Webit ще представят за първи път в София национален кариерен форум на световно ниво, с включено изложение за подбор на кадри. Това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата.

С това начинание NOVA и Webit обединяват усилия в най-мащабното събитие за личностно и професионално развитие - Future Forum.

Специално за събитието в България ще пристигнат топ лидери от различни точки на света с вдъхновяващи лекции за кариерите на бъдещето. Изявени български и международни бизнес експерти ще фокусират вниманието върху неограничените възможности за растеж в специализирани семинари.

Нашият стремеж винаги е бил да бъдем иноватори на пазара, да ангажираме и обединяваме хората в значими и вълнуващи събития. Щастливи сме да обявим, че със създателите на Webit успяхме да разраснем дългогодишното ни партньорство в този уникален и обещаващ проект. Вярваме, че Future Forum има силата както да променя отделни съдби, така и да добави стойност за развитието на цялото ни общество“ – заяви главният оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп Красимира Василева Хаджийска.

 

Никога в човешката история, животът не е бил толкова динамичен и не е поставял нормалния човек пред толкова много избори всеки ден. Малцина ще са хората, които няма да сменят няколко пъти в следващите 10 години не само работата си, но полето на професионалното си развитие. Ние искаме да подготвим повече хора в България за тази промяна. Партньорството ни с NOVA говори именно за тази наша обща мисия - да достигнем и да бъдем полезни на максимално широк кръг от хора в страната, да бъдем до тях и да им помогнем в изборите им за личностно и професионално развитие по най-добрия начин“ – каза изпълнителният председател на борда на Webit Foundation и предприемач д-р Пламен Русев.

Future Forum ще даде възможност на всеки мотивиран човек да придобие знания от световни и български експерти и да открие вълнуващи нови възможности за кариера, а работодатели от всички индустрии - да се срещнат на място с талантливи професионалисти, готови за промяна. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на FutureForum.bg!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти