Никой не харесва мъжкарани!

Никой не харесва мъжкарани!
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Сещате ли се за някой спретнат и приятен мъж, който е в интимни отношения с онзи тип жени, която снизходително наричаме мъжкарани? Аз не се сещам за подобен пример. Обикновено грубите мъже имат успех единствено сред  грубите жени, наречени мъжкарани. Да, човек привлича това, което излъчва. Глупачките.

За да не привличате грубияни, не се дръжте като такива. Защото жените с мъжко поведение не са нищо друго, освен недодялани примати в очите на мъжете.

Не знам кой и защо е излъгал някои жени, че го готино да се държат по мъжки. Който и да измислил тази велика глупост обаче, със сигурност не е намирал разликата между това жената да прави компромис с поведението си и това, че тя си е недодялана по природа.

Със сигурност на жените им се налага да правят компромиси със своите желания и да прекарват времето си по начин, който е приятен само и единствено за мъжа.

Но няма мъж, който да грее от щастие, когато жената до него прави повече мъжки неща от него, като например да пие повече бира от от всеки един в компанията или ежедневно да похапва шкембе чорба.

Ок, мъжете оценяват, когато жените могат да се държат като „пичове”, защото никоя глупачка не може да влезне в тази роля. Не трябва обаче да се прекалява, защото излишното вживяването в подобна игра води след себе си грозни картинки, които са привични само на мъжете простаци. Като например моментите, когато жените се вълнуват от футбол повече от всеки един на масата и ругаят наравно с най-крайните привърженици на любимия отбор.

Толкова ли е трудно просто да бъдете деликатни и да действате стратегически с мъжете, вместо да се изживявате като такива? Достатъчно е само да сте отворени за тяхната природа, а не да я притежавате. 

Останете женствени! Моля ви!

Питам се от защо някоя жена би искала да бъде мъжкарана, държейки се като мъж и обличайки се пак като такъв? Жените са многократно по-красиви с техните си форми си прекрасните си дрехи. Освен че имат изящни форми, имат и изящни маниери. Така провокират мъжете да ги желаят. А когато са желаени, стават още по-красиви. Жената е най-великото творение на Бога. 

Жените трябва да ухаят прекрасно. На кокос, бадем, роза, праскова, ягода, лимон... Сякаш природата е сътворила ароматите специално за тях. И наистина е така, защото всяко ухание е по-привлекателно върху жените. 

Жените са прекрасни, когато се усмихват. Всяка от тях има пленяваща усмивка. А кой не мечте да бъде в плен на усмихната жена? С усмивките си жените говорят повече, отколкото с устните. По този начин, каквото и да кажат, мъжете го изпълняват моментално, дори и да не е в техен интерес. 

Обичали са ви, защото сте били женствени. Обичат ви, защото сте такива. Моля ви, бъдете женствени и занапред!

Защото никой не харесва мъжкарани.

Прочетете още:

Глупостта на българските мъже

Жено, успокой се!

Нещастието да бъдеш жена

Колко ти струва да разплачеш момиче

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти