Създадено за Vivacom

Не враг, а помощник - технологиите и децата по време на самоизолация

деца
Снимка: Istock

Вече се намираме в ситуация на извънредно положение и самоизолация от седмица, а всички хора с деца започват да се чувстват като в зоопарк. Първите дни всичко бе игри, закачки и радост, че сме заедно у дома и имаме повече време за най-близките си. Но малко по-късно дойдоха предизвикателствата...

Какво да прави детето, докато вие се опитвате да работите от вкъщи? Как да помогнете на ученика, който започва онлайн обучението си? Как да се забавлявате и да си почивате заедно, без да се налага цялата къща да се обръща с главата нагоре?

Въпросите са много, а в технологичното време, в което живеем, винаги има опасност да залитнем и да направим грешката просто да сложим детето пред телевизора и да го зомбираме, за да му осигурим забавление, а ние да си гарантираме някакво време тишина и спокойствие.

Но правилно използвани, технологиите могат да се превърнат от враг в ценен съюзник в борбата срещу скуката и липсата на дисциплина по време на самоизолация. Ето как:

Как технологиите помагат на децата по време на самоизолация

#ОставамВкъщи: VIVACOM призовава да си останете у дома и да общувате с вашите близки и приятели посредством нашите услуги

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти