Напрежение, романтика и хумор в „Ана“: историята на edna изключителна жена

книга
Снимка: Ciela

Има истории за любов. Има истории за успех. Има истории и за силата да се пребориш със самия себе си, пред каквито и предизвикателства да те изправя животът.

На български език излиза „Ана” от Мануела Драганова – вдъхновен от истински събития роман, който преплита в себе си напрежение, хумор и романтика. Това е историята на една изключителна жена, преодоляла всички трудности в името на любовта, професионалната реализация и майчината любов.

Съвсем скоро след като е станала майка, Ана остава без финансовата и емоционална подкрепа на съпруга си, преследван от държавата и бившите си партньори за крупни финансови измами. Младата жена трябва не само да спаси последните остатъци от някогашното им богатство, но и да се погрижи момиченцето ѝ да получи най-доброто от живота.

Единственото ѝ оръжие е една червена папка, а пътят към тази цел минава през кабинета на Колектора – загадъчен, агресивен и егоцентричен „бизнесмен”, пред когото няма затворени врати. В него читателите ще открият вложени образите на редица герои от близкото минало – онези, чиито имена в края на 90-те преминаха от криминалната хроника в страниците за бизнес и икономика. 

С благословията на Колектора вратите пред Ана най-после са отворени и тя отдава цялата си креативност и енергия на развитието на Хиподрума – изоставената собственост процъфтява и скоро се превръща в сърцето на светския живот в града. 

Но възможно ли е да сключиш съюз с дявола и да не продадеш душата си? Да откриеш любовта, да си добра майка и в същото време да постигнеш професионален успех? Каква е цената на избора и колко време си готов да я плащаш? 

книга
Снимка: Ciela

В „Ана” ще откриете  лица  българската политика и бизнес, но най-вече ще откриете, че Ана – това е всяка една жена, която не се страхува да заяви себе си и желанието си да направлява сама живота си.

Мануела Драганова е визионер, романтик, бизнес дама, автор, международен коуч и запален голфър. Романът ѝ “Ana’s Way“ излиза първо в САЩ през 2018 г. под редакцията на Даниел Бъргес, работил със Стивън Кинг и помогнал на мнозина писатели да стигнат до челни позиции в класацията на New York Times. Романът попада на страниците на Publisher’s Weekly, и привлича вниманието на The US Review of Books и Pacific Book Review, които удостояват “Ana’s Way” със звезда за книга с особени качества.

книга
Снимка: Ciela

„Това е историята на една фина жена, която – заради дъщеря си и себе си – трябва да поеме ролята на мъжа в тъмните години на прехода. Смела, комбинативна и съблазнителна, с вирната брадичка, тя посреща всички предизвикателства на това объркано, но адски интересно време. И побеждава.”

Захари Карабашлиев

"Ana is a soaring tribute to the challenges and triumphs of modern womanhood. In Draganova's titular protagonist we find not only savvy determination and infectious enthusiasm, but an abiding openness to the resilience of love."

Daniel Burgess, Writer and Editor

„Действието е завладяващо, а писането е ясно и красиво. Героите ще напуснат страниците и ще ви станат близки. Пътуването на Ана ще промени собствения ви светоглед. Препоръчвам тази книга – просто се отпуснете и се насладете”.

Арън Уошингтън, Pacific Book Review,
Awarded to Books of Excellent Merit

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти