Най-важният съвет между мъжете относно жените

Най-важният съвет между мъжете относно жените
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Когато бях на 18 г., си мечтаех да си намеря гадже с големи гърди. След известно време най-сетне си намерих такова момиче. Беше интересно, но само първите няколко седмици. Нямаше чувства между нас, а това ми липсваше и връзката ни не издържа дълго.

Ето защо реших вече да си търся чувствително и романтично момиче. Бях на 23 г, а светът бе пълен с такива девойки, но след като започнах връзка с такава, се оказа, че тази жена е прекаленo чувствителна – плачеше от какво ли не, прекалено много драматизираше, а най-лошото е, че очакваше романтиката да струи от всеки мой жест или дума. Когато пък не кореспондирах на емоцията ѝ, заплашваше, че ще се самоубие. Трудно бе да се откъсна от тези взаимоотношения, но все пак го направих.

Вече 27 годишен, мислейки себе си за помъдрял, насочих енергията си в търсене на някое темпераментно и динамично момиче. Намерих я, но се оказа, че пак съм уцелил гредата. Момичето кипеше от енергия и започваше едновременно десет неща, без да завърши нито едно. На следващия ден започваше нови десет, а когато нямаше резултат от дейностите ѝ, виновен бях аз, защото не съм ѝ бил помагал. Имаше много енергия, но никаква целенасоченост в нея.

Отчаян от опита ми с жените, навършил вече 30 години, прецених, че перфектната жена до мен трябва да е умна и практична. И, о, чудо – попаднах на жената на моите мечти! Тя беше страхотна – красива, умна и здраво стъпила с двата крака на земята. Същевременно с това беше находчива и практична. Най-вече във взаимоотношенията си с мен. Беше толкова практична и находчива, че ме накара с удоволствие да похарча всичките си пари за нея, а преди да ме напусне, ме убеди да ѝ подаря къщата, обзавеждането, както и колата ми.

Този ми опит с жените обаче се оказа безценен и най-сетне се чувствам зрял в мисленето си за тях. Както казва човекът, който след пиянски купон бил ограбен, били и онова третото: ”Все пак, човек се учи”.

Към днешна дата се чувствам помъдрял и съм убеден, че най-важното нещо, което трябва да притежава една жена, са големите гърди.

Когато приятелите ме съветваха това, аз ги считах за повърхностни и арогантни в отношенията им с жените. Сега обаче знам, че те са задълбочени и внимателни по отношение на себе си.

Ако има вариант сега да срещна себе си като 18-годишен, бих си дал точно този съвет – да не се съмнявам, че най-важното, което трябва да търся в една жена, са големите гърди. Може и да нямам пълното щастие тогава (кога изобщо има пълно щастие), но поне така няма да се чувствам като жертва на женските мисли и емоции, които на практика управляват уж мъжкия свят, в който живеем.

Виж още: Жената на 2015-та. И по принцип.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти