Най-сетне! Женската логика е разкрита

Най-сетне! Женската логика е разкрита
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Мили читатели, знаем, че Тодор Капитанов е един от вашите и наши любими автори в Edna.bg, затова решихме да ви припомним една незабравима и интересна негова статия. Приятно четене:

Мили дами, ако считате себе си за загадъчни, защото успешно манипулирате мъжете, прилагайки им тайните си номера, имам лоша новина за вас - край, разкрихме ви.

Отсега нататък мъжете няма да се чудят какво всъщност представлява женската логика. Вижте какви неща подозираме, че ви се въртят в главите. От вас очаквам да потвърдите доколко сме прави.

*Трябва да се внимава, когато общуваме с жена. Твърдението, че нейното "не", понякога означава "да", е опровергано от доста наивници, които сега излежават присъди. Но пък няма прецедент, че женското "искам", може да се разбира като "не искам".

*Ако жена каже на половинката си, че вечерта ѝ е била много хубава с него, а той отговори, че не само на нея ѝ е било хубаво, тогава първото нещо, което тя ще попита, е дали има друга жена. За подобни ситуации има една хубава фраза, че това, което сега наричат женска интуиция, преди време се наричало подозрителност.

*Жените са пълни с противоречия. Опонират дори на доказани научни твърдения. Как ще обясните иначе защо жените с най-аеродинамични тела, напук на всички закони на физиката, оказват най-голямо съпротивление?

*Звучи грозно, но логиката сочи, че когато жените обсъждат задниците си, всъщност говорят за мъже.

*Жените са категорични, че един мъж е здраво стъпил на земята, когато застане на колене пред тях. Не разбират обаче, че прибирайки се пълзейки, мъжете по свой начин доказват същото.

*Всяка жена се чувства пренебрегната, когато разбере, че любимият ѝ не носи нейна снимка в портфейла си, но никога не повдига въпроса, ако разбере, че там, вместо снимка, има банкноти. Кой казваше, че парите развалят отношенията между хората?

*Ако по улицата се разминете се с леко облечена дама, по реакциите на мъжете ще се убедите, че колкото е по-къса поличката ѝ, толкова повече недостатъци скрива.

*Когато сваля 18- годишно момиче, мъжът на средна възраст казва за себе си, че има сърце, потентност и пари, колкото за двама мъже, но не прави сметка, че точно на тези момичета двама не им стигат. Всяка жаба да си знае гьола!

*Зимата е студена, особено когато нямаш пари. И с жените е така. А за тях казват, че били като пролетта. Ех, поети, не пораснахте!

*Според жените, българинът все още не се е научил как да се отнася с тях. Това е така, защото за повечето мъже, единственият начин да накарат дамата до тях да се почувства истинска жена, е като си свалят ризата и помолят половинката си да я изглади.

Прочетете още от Тодор Капитанов в Edna.bg:

За лошата страна на майчината грижа разказва Тодор Капитанов

Какъв е идеалният мъж според мъжете

Как се разпознава смотльото

Колко ти струва да разплачеш момиче

Вдигни чорапите си от земята, това ме прави щастлива

Какъв го искат жените

Трудно е да си жена? Мъжете не мислят така!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти