Най-добрите места за хапване в Пловдив

Почти няма човек, който да е посетил „градa на тепетата“ и да не се е върнал отново там. 

Както всички знаем Пловдив взе приза за „Европейска столица на културата през 2019 г.“ И няма как да не го получи - градът е пълен със страхотни местенца и невероятен дух.

В новия епизод на Urban life, водещият Алекс ни развежда из най-интересните места, които задължително трябва да посетим в Пловдив.

пловдив
Снимка: iStock

Отивайки в Пловдив, Алекс препоръчва да не пропускате да минете през театъра и заведенията около него. Красива архитектура и интересни и вкусни предложения ще направят обяда или вечерята ви още по-приятни.

Независимо дали сте с компания или не, една от задължителните ви спирки трябва да бъде Капана. „Малкият квартал“ включва голямо разнообразие от заведения и магазинчета. Там има всичко за всеки.

пловдив
Снимка: iStock

Естествено не можете да пропуснете и стария град. Дълга разходка из красивите улици на Пловдив определено ще ви зареди и ще направи следобеда ви незабравим.

Urban life е истински гид за почитателите на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и изобщо не са фенове на идеята да се прибират вкъщи веднага след работа. За всички тях веднъж седмично водещият ще сервира своите горещи предложения за "вървежни" барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено забавление и/или COOLтура. 

пловдив
Снимка: iStock

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти