Може ли една жена да цепи дърва

Може ли една жена да цепи дърва
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Жените са взели много от света на мъжете, на първо място панталоните им (докато мъжете тактично не посягат към нашите поли и рокли).

В професионален аспект така нареченият „нежен“ пол също е доказал, че не отстъпва на мъжете. През годините жените са усвоили какви ли не професии, включително и определените като „типично мъжки“.

И след като го направиха и доказаха на всички, включително и на себе си, че го могат, се укротиха.

Особено що се отнася до работата на село, отдавна са минали годините, когато жените работят на полето наравно с мъжете. Какво може обаче да накара едно типично градско момиче да се захване с полски труд?

Да изоставиш маникюра, високите токчета, грим и прическа, за да запретнеш ръкави и да се потрудиш истински за прехраната си.

Водена от любовта всяка жена може да сътвори чудеса, дори и да обърне живота си на 180 градуса и да се захване с непривични за нея дейности, като цепене на дърва!

Как едно градско момиче би се справило с брадвата и дали изобщо ще се престраши да превие гръб и да цепи дърва, можете да видите в новия епизод на „Фермер търси жена“ утре вечер от 21ч само по Нова Телевизия!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти