Създадено за Speedy

Личен пощенски клон? О, да!

Личен пощенски клон? О, да!
Снимка: Istock

Джингъл белс, джингъл белс, имам пратка, а съм в Уелс! Или в Силистра, или където и да е, само не там, където е пратката. Не може да не ви се е случвало да си поръчате нещо онлайн и след това животът да ви изпрати на другия край на света, или да ви закове на компютъра вкъщи за 18 часа, без да можете да отскочите до офиса на куриера.

Или я се сетете за истериите преди Черния петък и след това преди Коледа, които съвсем скоро ще ни погълнат. Още отсега си представяте как ще изкупите всичко, което ви попадне пред очите, нали?

Ако смятате, че ще излъжете съдбата, като си поръчате стоките до дома или офиса, жестоко се лъжете – понякога се налага да отскочите до магазина, въпреки че сте получили известие предната вечер кога точно ще пристигне куриера. И отново трябва да пренареждате деня си, за да откриете време да вземете своята пратка. А ако не е нужно да минавате през това?

Снимка: Istock

Представете си как сте един спокойно крачещ човек, запътил се към автомат на Спиди. Какъв автомат, ще попитате? На Спиди, автомат на Спиди! Това е автоматична пощенска станция, от която можете да получавате и да изпращате пратки без никакво съприкосновение с други хора, в удобно за вас време и на удобни места. Нещо като личен пощенски клон, който съществува само за да ви прави живота по-лесен и хубав.

Искате да разберете как моментално да изпратите всички пратки към Спиди автомат? Напълно ви разбираме.

Снимка: Istock

Отворете съобщението от Спиди във Вайбър и кликнете на линка, който виждате, и след това си изберете от опциите. Пренасочете я към най-близкия автомат – обикновено е в някой мол или търговска верига, и след това имате 72 часа, за да си я приберете. Отивате в удобен за вас момент (трябва все пак да е в човешко време, а не в 3 през нощта), въвеждате кода за клетката, в която се намира пратката ви и с това процесът приключва. Няма висене пред офиси, няма преследване с куриери – чиста и проста операция без излишна човешка намеса. Със същата лекота и в пълно усамотение можете и да изпратите колет, а плащането и в двата случая става с дебитна или кредитна карта.

Автоматите на Спиди са истински умното решение за коледните подаръци, за купуването на стоки в периоди на намаление и в други моменти от годината, когато много хора пазаруват, а куриерите стават разногледи. Автоматите на Спиди са зареждани възможно най-рано през деня, така че, дето се вика, може да си навиете будилника и да станете в ранни зори – тогава и по улиците няма да има хора. Ако пък не успеете да си я вземете в рамките на 72 часа (това са три дни), пратката автоматично се пренасочва към най-близкия офис на Спиди и просто ще се разходите до него.
И когато детето ви попита след няколко седмици как така Дядо Коледа успява да донесе подаръци на всички деца едновременно, спокойно му кажете „Тази година добрият старец ползва автомати на Спиди, моето дете, защото бензинът поскъпна безобразно на международните борси и така той пести разходи“, а след това го заведете самичко да си вземе подаръка от автомата – с което ще му вземете акъла завинаги.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти