Кръвни връзки събират отново доктор Василев и доктор Генадиев тази седмица в „Откраднат живот“

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Две от емблематичните лица на „Откраднат живот“ - Александър Алексиев и Димо Алексиев, ще се завърнат в предстоящите епизоди на хитовия сериал по NOVA.

► Гласувайте за любимците си от екрана във второто издание на зрителските награди „NOVA подкрепя българските филми“

Тази седмица доктор Василев и доктор Генадиев ще пристигнат от различни точки на света, за да се погрижат за най-специалната жена в своя живот – Евгения Генадиева. Именно синовете ѝ ще я подкрепят в трудната битка със заболяването. Тази среща ще даде нов повод да погледнат към миналото и решенията, белязали три десетилетия.

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Какво очаква Алекс и Калин след дългото им отсъствие? Ще открият ли своята роля в семейството и място в „Св. Анастасия“? Повече за завръщането на героите и значението на кръвните връзки в миналото и настоящето зрителите ще научат на 16 октомври, сряда, в „Здравей, България“. 

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Тази седмица любовта и близостта ще бъдат преразгледани от лекарите в „Св. Анастасия“. Доктор Чилингирова ще допусне нов човек в живота си, поддавайки се на емоциите в неочакван момент. Междувременно доктор Ковачев и доктор Огнянова ще заговорят откровено за допуснатите грешки и приятелството. Доктор Табаков ще се изправи пред финалното решение – да бъде истински баща на Диана или да продължи своя път, посветен на професионалната кариера.

Ще надделее ли силата на кръвта за доктор Табаков? Има ли близост между доктор Огнянова и доктор Ковачев? Това зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

„Откраднат живот: Кръвни връзки“ може да гледате от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на Откраднат живот във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти