Създадено за dm

Красотата е трайно изгодна

Красотата е трайно изгодна
Снимка: dm

Колко средства отделяте на месец за козметика? Ако нямате ясен отговор на този въпрос, е време да си поговорим по тази тема.

Да, понякога може да изглежда, че добрият външен вид изисква много ресурси. Всъщност, не е важно колко струва козметиката, която ползвате, а как ви се отразява лично на вас и най-вече дали я ползвате редовно. Защото и най-скъпият и ефикасен крем няма да свърши никаква работа, ако стои забравен на нощното шкафче.

Но да се върнем към рационалното и осъзнато пазаруване на козметика. Има как да се грижите за себе си и да не се разорите, стига да спазвате няколко прости правила:

Мостри, мостри, мостри!

Колкото и добри отзиви да има за един козметичен продукт, той може да се окаже неподходящ за вашата кожа. Така че винаги питайте за мостри в магазина за козметика или искайте от приятелка да ви отсипе малко количество в бурканче и да пробвате за няколко дни. Само така ще сте спокойни, че няма да си хвърлите парите на вятъра.

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Не е нужно да сте търпеливи и да чакате

Всички знаем, че в определени периоди от годината има големи намаления на козметика - на Коледа, след Нова година и в края на пролетта. Но заслужава ли си да чакате, когато вече сте намерили подходящите за вас продукти?

Имаме решение за вас - трайно изгодните цени в dm. Те гарантират, че техните дълготрайни цени са валидни за целия асортимент и няма да бъдат увеличавани най-малко четири месеца от датата, указана на етикета.

С гаранцията им за дълготрайна цена имате сигурността, че няма днес да пазарувате евтино, а утре скъпо. Каквото е изгодно днес, ще е изгодно и утре. И вдругиден!

d
Снимка: dm

В периода 05.01.2023 - 01.03.2023 г. всяка седмица 5 участници ще имат възможност да спечелят стойността на покупката си обратно.

Ние лично сме ревностни почитатели на продуктите на dm марките, например този пилинг за лице или лака за нокти gel-like'n ultra stay, и нямаме никакви притеснения, че ще бъдат изненадващо повишени, защото са трайно изгодни.

Дайте шанс на нови марки

Има голямо разнообразие от козметични продукти, което може само да ни радва. А в същото време ние като че ли държим да ползваме ограничен кръг продукти, за които чуваме да се говори най-често. Така обаче се лишаваме от възможността да се докоснем до следващия ни фаворит, който може да се окаже не само по-ефективен, но и по-изгоден.

Така че следващия път, когато отидете в dm, отделете си време да разгледате и онези продукти, които досега не са привличали вниманието ви.

Те може да са вашият шанс за безупречна красота на разумна цена.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти