Колко ти струва да разплачеш момиче

Колко ти струва да разплачеш момиче
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Няма нищо по-покъртително от плачеща жена. 

Когато видя някоя дама да плаче, разбирам какво имат предвид хората, когато казват, че сърцето те заболява сякаш е прободено с нож. Буквално изпитваш физическа болка и си готов на всичко, за да намериш виновника за плача ѝ, след което най-безцеремонно да го накажеш.

Ама сериозно да го накажеш – по мъжки. Защото да разплачеш жена е чиста пробра садизъм с елементи на извращение. И всеки, който си позволи да разплаче някоя жена, заслужава точно такова отношение – садистично с елементи на извращение, в което водещо верую е нехриясткото „Око за две, зъб за чене”.

Наистина вярвам в това и съм готов да се бия до кръв с всеки, който счита, че това е поза. И не само аз.

Жените обаче все по-често започват да злоупотребяват с тази мъжка емоция, започвайки да използват сълзите си с манипулативна цел. Точно както правят малките деца, когато плачат, че нямат кукла, каквато има Лили от съседния вход. Или когато започват да реват в магазина, защото родителите им са отказали да купят някое лакомство. Тогава малките деца започват да плачат. Плачат силно. Правят го умишлено пред други хора, за да поставят родителите си в неудобна ситуация, надявайки се, че това ще бъде достатъчно да обърнат развитието на събитията в своя полза. И обикновенно тези малки дяволи успяват да постигнат своето.

Някои жени са точно като малките деца – плачат, защото искат някой да им купи дрехи, гримове, телефони и изобщо за всякакви подаръци.

За разлика от децата обаче, жените не плачат така силно и публично. Тяхната сила е в близкия бой, така да се каже. Гледат умилено с насълзените си очи, правят наивни детски физиономии, мигат „на парцали” и търсят физическа близост под формата на прегръдки и целувки, водещи към още по-интимни и сексуални преживявания. Това е перфектната схема да пречупиш някой мъж. Няма да има по-мотивиран от него да угоди на женските прищевки.

Ще бъде готов на всичко, за да зарадва тази невинна, нежна и изстрадала женска душица. Дори и да няма възможност, би изтеглил кредит, би заложил апартамент, би продал дори и орган, само и само да угоди на жената.

Никой не трябва да си прави илюзии, че заслужава нещо, само защото се е разплакал за него. Фактите обаче са различни – жените често постигат своите искания благодарение на това коварно оръжие – плачът.

Време е подобни манипулации да приключат. Сега.

Задължение на всеки човек е да заслужи това, което иска да получи. Не да го получава благодарение на насълзените си очи. Стегнете се!

Знам, че може да живеете по този начин вечно, както немалко от вас правят. Но дали такъв живот си струва да се живее? Не е ли по-добре благодарение на на вашите знания и умения да постигате желанията си? Не е ли това смисълът на съществуването ни?

И накрая: Как искате да възпитате децата си – да постигат успехите си с труд или с рев? Дайте им личен пример, вместо да им обяснявате подробно.

Прочетете още от Тодор Капитанов в Edna.bg:

Вдигни чорапите си от земята, това ме прави щастлива

Къде са достойните жени на България?

Какъв го искат жените

Трудно е да си жена? Мъжете не мислят така!

Как се разпознава българската майка

Престанете да дразните мъжете!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти