Колин Фарел в опасност заедно с дъщерята на Джони Деп и още (Плейлистът на Edna #8)

Плейлист
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Лек за душата

След предишния му албум от 2019 “You” (припомнете си заглавното парче тук) скоро може да очакваме четвърта музикална колекция от Джеймс Артър. Британецът ни подготвя за нея с новия си позитивен сингъл “Medicine”, в който разказва за любовта, която спасява. Вдъхновението е дългогодишната му половинка, останала до него и по време на нелекия период, в който певецът доскоро страда от депресия и паник атаки.

Времето вътре в нас

Заедно с осмия студиен албум на Kings of Leon излезе и поредното видео на бандата. То е към парчето “Stormy Weather”, а в него проследяваме четиримата музиканти сред пуста индустриална зона, докато ни потапят в сладко-горчивата атмосфера на песента. Определено една от най-добрите в “When You See Yourself”, “Stormy Weather” е подходяща за слушане както под одеалото в студени дни, така и крачейки из града, малко по малко стоплян от пролетта.

Между удари и рози

Личи си, че по новия синтъл на Дара Екимова, част от предстоящия ѝ дебютен албум, е положен доста труд. За щастие, визията на клипа не е за сметка на звученето и „Война“ създава впечатление за световно ниво. Докато в кадрите откриваме космическа естетика, по текста и музиката Дара работи заедно с Искрата, за да предаде своя лична история за любов, заради която не си струва да губиш себе си.

КИНО

Междузвездна лудост

“Voyagers” е описван като космическа версия на класиката „Повелителят на мухите“ и ни пренася в бъдещето, където младежки екипаж се отправя в търсене на нов дом извън планетата Земя. Скоро обаче това се превръща в изпитание за здравия разум на участниците, когато те спират да различават действителност от симулация и се отдават на първичните си инстинкти. Като капитан на мисията ще видим Колин Фарел, а сред останалите актьори се нареждат Лили-Роуз Деп, Тай Шеридан и др.

Необичайни супергерои

Мелиса Маккарти и Октавия Спенсър са приятелки от детство, чиято нова среще след години променя живота им. Когато Лидия (Маккарти) случайно придобива свръхсили, разработвани от Емили (Спенсър), двете формират супергеройски тандем, който започва да защитава обикновените жители на града. Но като при всеки подобен сюжет, и този има нужда от злодей (Боби Канавале), когото главните героини трябва да преборят, докато най-вече ни разсмиват. Дали ще се справят с всичко това, ще разберем през април, когато комедията “Thunder Force” излиза в Netflix.

Никой не може да го спре

„Безпощадно“ (“Without Remorse”) е екранизация по едноименния роман на Том Кланси. Филмът, който ще стане част от платформата Amazon Prime в края на април, показва историята за произхода на един от героите в поредицата за Джак Райън – военноморския тюлен Джон Кларк. Докато търси справедливост за своята убита от руски войници съпруга, той разкрива конспирация, която може да доведе САЩ и Русия до война. В главната роля е Майкъл Би Джордан, когото ще гледаме в компанията на Гай Пиърс, Джоди Търнър-Смит, Джейми Бел и др.

ОЩЕ

Нова ера

От Versace знаят как да превърнат в ефект необходимостта от социално дистанциране – за представянето на новата си колекция есен/зима модната къща  използва пространство, наподобяващо лабиринт. Там за първи път след раждането на първото си дете дефилира Джиджи Хадид, редом до сестра си Бела. Творенията на Донатела Версаче ни връщат в 90-те с цветни платформи при обувките и в 70-те с елеци и яки, като ни запознават и с нов елемент за марката – монограмни принтове “La Greca”, поставени в основата на новите модели.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти