Създадено за Vivacom

Коя е песента на живота ти според твоята зодия

жена музика
Снимка: Istock

Вяра Иванова

Всички сме си казвали поне веднъж - “Ей, тази песен сякаш е измислена за мен”. Случва ни се да чуем парче, което отразява много точно моментното ни емоционално състояние и сякаш е създадено, за да бъде саундтрак на живота ни.

Именно в това се корени силата на музиката. Тя не просто забавлява, тя вълнува, тя помага, тя поражда чувства, тя разбира и успокоява. Точната песен е като добър приятел - прегръща те, когато имаш нужда, развеселява те, когато трябва, помага ти в трудни моменти, слага още по-голяма усмивка на лицето ти,когато ти е весело и те надъхва, че можеш да постигнеш всичко!

Всеки човек има история с някоя песен, всеки от нас има сантимент към дадена мелодия. А днес ще ти разкрием и коя е песента, която най-много подхожда на живота ти и на твоя темперамент. Песента, която трябва да слушаш по-често за добро настроение и по-хубав ден!

А ако искаш да се насладиш не просто на една песен, а на огромен каталог от музика с високо качество, то TIDAL e музикалната стрийминг услуга за теб! Там ще откриеш не просто песента на живота си, а целия саундтрак smiley

Виж ТУК коя е твоята песен според зодията >>>

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти