Специално

Коя е Маша и какво трябва да знаем за нея

r
Снимка: Facebook

„Маша и Мечока” е руски анимационен телевизионен сериал. Той е базиран на устната детска народна приказка със същото име. Сериалът се фокусира върху приключенията на малко момиченце на име Маша и нейния грижовен приятел - мечето, което винаги я пази от бедствия. Първият епизод е пуснат през 2009 г. Сериалът е преведен на 42 езика и е излъчван почти във всички краища на света. Анимационното филмче можете да откриете в EON Kids – част от ТВ платформата на EON.

Рускоезичната версия на епизода "Рецепта за катастрофа" има повече от 4,3 милиарда гледания към юни 2020 г., което го прави петото най-гледано видео в Youtube за всички времена и най-гледаното видео, което не е музикален клип.

Сериалът се състои от пет сезона. Петият сезон стартира през юни 2020 г. и се превръща в първата продукция в Русия, която някога е пускала анимационно телевизионно шоу в 4K.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM ТУК

Маша (умалителна форма на Мария) е тригодишно момиченце, което е изобразявано като палаво и хиперактивно. Тя винаги мисли за игри. Малката Маша живее в къща, близо до железопътна гара. До дома ѝ има пътека, която води до къщата на Мечката. Маша много обича Мечо, но в игрите си е склонна да му създава проблеми. В сериала не са показани нито родителите на Маша, нито родителите на нейните приятели.

Тя обича сладкишите. Характерът на Маша съчетава характеристиките на 6-годишните деца (прави граматически грешки, когато говори, плаче, когато не ѝ дават това, което иска) с уменията на възрастните (играе тенис, лови риба, прави консерви, свири на електрическа китара).

На руски език тя се озвучава от Алина Кукушкина, а на английски език Елси Фишър - гласът на Агнес във филмите Despicable Me - дублира гласа на Маша в първия сезон. В следващите сезони Маша е дублирана от Ребека Блум и Анджелика Кими.

Супер забавление и безопасна среда за деца с EON Kids: EON за деца – част от абонаментните пакети на EON е забавна и безопасна дигитална среда, която децата лесно управляват сами. Телевизионните канали и съдържание са специално подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете според неговата възраст, платформата дава възможност и за създаване на множество детски профили със забавна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслади на избрано съдържание на всички устройства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти