Когато настанат онези специални дни от месеца

Когато настанат онези специални дни от месеца
Снимка: Always

Замисляли ли сте се колко много усилия стоят зад създаването на един толкова обикновен продукт като дамските превръзки? Това са толкова дълго време мислени, тествани и подобрявани продукти за хигиена, че изобщо не са обикновени, а доста сложни всъщност.

Именно в това обаче се състои тяхната уникалност – да бъдат толкова лесни, удобни и предпочитани за употреба, че жените просто да искат да ги имат винаги под ръка без да се замислят излишно.

Когато настъпят деликатните дни на месечния цикъл всяка жена малко или много се притеснява и не е като да няма за какво – болка, дискомфорт, опасност от цапане и т.н.

В тези моменти на помощ идват превръзките и най-вече – тези, на които всяка една жена вярва и има доверие, че няма да я предадат, защото вече ги е тествала и е доволна.

Колкото и да се рекламира един продукт, той няма как да спечели доверието на потребителя, ако не е доказал чрез тест качествата си.

Самата аз видях на живо в изследователския завод на Procter&Gamble в Швалбах, Германия как се тестват в лабораторна среда качествата на превръзките Always. Мога да кажа само едно – всичко, което сте чували за немската точност и перфекционизъм е вярно. Всички хора, които участват в процеса по създаването на превръзки Always и пелени Pampers се отнасят изключително сериозно и отговорно към работата си и се стараят да дадат най-доброто от себе си, за да може потребителят да остане доволен.

Сега от Procter&Gamble са решили да обърнат нещата с главата надолу, за да докажат, че дори и тогава Always са надеждна защита и няма да ви предадат.

Новата серия превръзки Always Ultra дава надеждност на дамите, че дори капка няма да попадне навън и да се отдадат на ежедневните си задължения без да се притесняват от нищо.

Знаете ли, че 39% от българките, участвали в специално проведена онлайн анкета, споделят, че по време на онези 5 деликатни дни, се отказват от излизането на по питие с колегите си след работа, защото се страхуват от евентуална неудобна ситуация?

35% от жените са отговорили, че ако тези дни обхващат и уикенда, най-добрият начин да се възползват от събота вечер, е гледането на романтичен филм в компанията на купа с пуканки. 12% от тях споделят, че през лятото още повече се интересуват от външния си вид и се стараят да спортуват всеки ден. Но по време на онези пет дни им се налага да спрат със спорта и да забавят ежедневния си ритъм.

Както вече се спомена по-горе, за да се убедите в качествата на един продукт, най-добре го тествайте. Новата серия дамски превръзки Always Ultra обещават на никоя дама да не ѝ се налага да се лишава от нищо по време на месечния си цикъл.

Също така обещават дори и да се обърнете с главата надолу, пак да имате най-добрата защита. Ами, освен да поемете риска и да се убедите сами (може и да не се обръщате все пак с глава надолу и крака нагоре, няма нужда от излишни травми ;wink)

Нищо не бихте загубили, но можете да намерите нова качествена защита по време на специалните дни от месеца.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти